BUX Zero Review

BUX Zero Hero 2
BUX Zero Review – Is BUX Zero 100% Betrouwbaar?
Geld verdienen door te beleggen met een app? Anno 2021 verwacht je dat dit goedkoop en veilig kan.

Met BUX Zero kun je beleggen zonder transactiekosten, 0% dus, te betalen. Dat klinkt als een mooie actie, maar is het te mooi om waar te zijn? Je vraagt je waarschijnlijk af welke addertjes er onder het gras zitten. Binnen de BUX Zero review analyseren we de broker en de app om te achterhalen in hoeverre de app geschikt is om te gebruiken.

Onderwerpen die in dit artikel aan bod komen zijn; wat voor app BUX Zero is, wat het te bieden heeft, welke functionaliteiten de app heeft, de kosten/tarieven en hoe veilig het gebruik van de app is. Tot slot zetten we alle voor- en nadelen naast elkaar en beantwoorden we de meest gestelde vragen van onze lezers.

Benieuwd of BUX Zero iets voor jou is? Lees dan gauw deze uitgebreide BUX Zero review!

Open een gratis account
Begin vandaag nog met goedkoop beleggen.

BUX Zero review: Wat kun je ermee?

BUX Zero is een Nederlandse beleggingsapp waarmee je aandelen op een laagdrempelige manier kunt verhandelen. BUX Zero is onderdeel van BUX. BUX is dus de overkoepelende organisatie en bestaat al sinds 2013. De dochteronderneming, BUX Zero, is gelanceerd in 2019. De Zero in BUX staat voor 0% transactiekosten. BUX Zero gebruikt een systeem, genaamd Zero Orders, waardoor je geen transactiekosten meer hoeft te betalen. De inzet van Zero Orders maakt BUX Zero een unieke speler in de beleggingswereld.

BUX Zero review: Is het geschikt voor jou?

Het doel van BUX Zero is om de jongere doelgroep uitstekend te bedienen. De app is intuïtief en simpel gemaakt. Beleggers vakjargon wordt binnen de app zoveel mogelijk vermeden. Sterker nog, er wordt geschreven in jargon wat jongeren spreken en aanspreekt. Dit maakt BUX Zero dan ook de ultieme beleggingsapp voor jongvolwassenen die willen starten met beleggen.

BUX Zero review: Waarom zou je het gebruiken?

BUX Zero heeft verschillende voordelen en dus redenen voor jou om vandaag nog te beginnen met beleggen via de app. Hieronder vind je alle belangrijkste voordelen op een rijtje.

BUX Zero is erg goedkoop

Bij BUX Zero betaal je letterlijk €0 transactiekosten. Doordat je de optie heb om Zero Orders te plaatsen ben je ervan gegarandeerd dat je geen transactiekosten betaalt. Dit is vooral extra interessant als je vaker met kleine bedragen aandelen koopt. In dat geval ben je bij BUX Zero veel goedkoper uit dan bij andere brokers.

Naast dat de transactiekosten in de EU op 0% staat, betaal je bij BUX Zero ook geen transactiekosten bij het aankopen van Amerikaanse aandelen. Dit maakt BUX Zero extra uitzonderlijk vergeleken met concurrent brokers. Het is namelijk uniek dat een broker geen transactiekosten vraagt bij het aanschaffen van Amerikaanse aandelen.

BUX Zero is simpel

BUX Zero is gemaakt om intuïtief en simpel te zijn. Je wordt als beginnende belegger met minimale informatie geconfronteerd. Hierdoor wordt beleggen simpel gemaakt, waardoor je als beginnende belegger eenvoudig begrijpt wat je aan het doen bent tijdens het beleggen. Alle ‘uitgebreide’ informatie is uit de app gehaald. Alleen de meest essentiële data wordt nog aangeboden. Dit maakt BUX Zero een super eenvoudige broker vergeleken met concurrenten.

BUX Zero ontwikkelt zich snel

Sinds de oprichting van BUX Zero in 2019 is de app uitgebreid qua aanbod en functionaliteiten. Dit voorspelt een snelle ontwikkeling van een betere app in de toekomst. Waar je nu nog relatief beperkt bent in het aanbod, kan dit volgend jaar alweer verholpen zijn. Ook kun je meedenken met de ontwikkeling. Loop je tegen beperkingen aan? Dan kun je dit melden bij de support, waarna ze dit op termijn kunnen toevoegen.

Open een gratis account
Bux Zero Preview 2

Start vandaag nog met beleggen tegen 0% transactiekosten!

Aanmelden bij BUX Zero
Begin vandaag nog met goedkoop beleggen.

BUX Zero review: Beleggingsmogelijkheden

Sinds de start van BUX Zero in 2019 is het beleggingsaanbod flink gegroeid. Tegenwoordig kun je bij BUX Zero handelen in 3 verschillende soorten effecten, namelijk: Europese aandelen, Amerikaanse aandelen en ETF’s. Deze 3 verschillende effecten worden hieronder verder gespecificeerd.

Handelen in Europese aandelen

De Europese aandelen waar je met BUX Zero in kunt handelen, zijn aandelen uit Nederland, Oostenrijk, België, Duitsland en Frankijk. In vergelijking met grote brokers, zoals eToro en DEGIRO, is het aanbod beperkt. Voor beginnende beleggers is dit ideaal. Juist doordat de keuze beperkt is, kun je je beter verdiepen in de beleggingsmogelijkheden die er wel zijn. Daarnaast bieden deze beleggingsmogelijkheden voldoende keuze om jouw beleggingen voldoende te spreiden om je risico te minimaliseren.

Amerikaanse aandelen

De Amerikaanse aandelen waar je met BUX Zero in kunt beleggen zijn de grootste en vaak bekendste bedrijven in Amerika. Denk aan aandelen zoals; Amazon, Alibaba, Boeing, Facebook, Gopro, Intel, McDonalds, Microsoft, NVIDIA, PayPal, Uber, Walt Disney en ga zo maar door.

Opvallend is dat de Amerikaanse aandelen ook kunnen worden gekocht met Zero Orders. Dit betekent dat je Amerikaanse aandelen kunt kopen zonder dat je daar transactiekosten over hoeft te betalen. Dit is binnen de wereld van brokers uniek. Elke broker op de markt vraagt extra geld in de vorm van transactiekosten of maandelijkse marktkosten als je buiten de EU handelt. Bij BUX Zero is dit dus volledig gratis. Dit maakt BUX Zero een sterke broker voor beginnende en ervaren beleggers die interesse hebben in het beleggen in Amerikaanse aandelen.

Exchange-Traded Funds (ETF’s)

Naast het verhandelen van aandelen biedt BUX Zero ook ETF’s aan. Een ETF is als het ware een mandje met meerdere verschillende aandelen en obligaties. Door in een ETF te beleggen spreid je jouw beleggingen in verschillende aandelen. Door in ETF’s te beleggen verklein je het risico van beleggen en maximaliseer je daarmee dus je potentiële winst.

BUX Zero biedt enkel de meest verhandelde ETF’s in Nederland aan. Dit zijn iShares, Vanguard, Lyxor en UBS. Je kunt in ETF’s beleggen zonder dat je transactiekosten betaalt door gebruik te maken van Zero Order.

Cryptocurrencies

BUX Zero wilt in de nabije toekomst ook cryptocurrencies toevoegen aan de app. Tot op heden heeft de overkoepelende concern, BUX, een nieuwe broker toegevoegd aan hun beleggingsapps, namelijk BUX Crypto. Met BUX Crypto kun je enkel handelen in cryptocurrencies. Het doel is om in de toekomst BUX Zero te koppelen met BUX Crypto. Op die manier bundelen ze hun krachten en krijg je een alles-in-1 app voor al je ‘normale’- en crypto beleggingen.

Beleggingscategorieën

Binnen de app bekijk je aandelen per beleggingscategorie. Dit maakt het zoeken en vinden van interessante bedrijven eenvoudig voor startende beleggers. Hieronder vind je een overzicht van hoe de beleggingscategorieën van BUX Zero zijn onderverdeeld.

CategorieBedrijven (onder andere)
AutomotiveBMW, Tesla en Porsche
CommunicatiePhilips, Slack en T-mobile
ConsumentAdidas, AHOLD en Booking.com
EnergieShell, Evergy en Fugro
FinancieelAegon, ABN en Euronext
IndustrieSiemens, Airbus en PostNL
MaterialenAkzonobel, Pharming en New Gold
ReizenTUI, Expedia en Hilton
TechnologieAdyen, Garmin en Seagate
VastgoedUDR, VGP en Icade
ZorgAMT, Dexcom en Poxel

De lijst met beleggingscategorieën is in de app nog veel uitgebreider. Benieuwd naar welke bedrijven er nog meer instaan? Open dan vandaag nog een gratis account!

Open een gratis account
BUX Zero Preview 4

Start vandaag nog met beleggen tegen 0% transactiekosten!

Aanmelden bij BUX Zero
BUX Zero Preview 5
Begin vandaag nog met goedkoop beleggen.

BUX Zero review: Functionaliteiten

Met BUX Zero kun je in verschillende effecten handelen. Om dit zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te doen, heeft BUX Zero verschillende functionaliteiten ingebouwd. Deze functionaliteiten zorgen ervoor dat je simpel en snel je aan- of verkoopbeslissingen kunt analyseren en heb je een overzicht van alle essentiële data. Hieronder worden de belangrijkste functionaliteiten van BUX Zero gespecificeerd.

Watchlist

Een watchlist is een lijst met aandelen die je in de gaten houdt. De watchlist is een soort favorietenlijstje waar je al jouw favoriete aandelen hebt samengebracht. Het mooie van een watchlist is dat je de aandelen niet hoeft te kopen om dit overzicht te maken. De watchlist functioneert hierdoor als een helikopterview voor jou om de bedrijven die jij interessant vindt in de gaten te houden.

Analysemogelijkheden

BUX Zero is gericht op de startende beleggers door een simpele app aan te bieden. Dit zie je ook terug in de analysemogelijkheden. De eenvoud van BUX Zero heeft zijn voor- en nadelen. De analyse informatie die je terug vindt in een grafiek zijn als volgt:

 • Koersoverzicht van 1 dag, 5 dagen, 1 maand, 3 & 6 maanden, 1 jaar of 5 jaar.
 • Koersstatistieken; koop- en verkoopprijs, openingskoers en slotkoers.
 • Dividendoverzicht; hoeveel dividend er in het verleden is uitgekeerd.
 • Algemene informatie; samenvatting van wat het bedrijf doet in een aantal zinnen.

Het voordeel van deze analyse is dat je niet overspoeld wordt met informatie, waardoor je gemakkelijk de informatie tot je op kunt nemen.

Het nadeel is dat er weinig diepgang zit in de data en je niet heel flexibel de data kunt vertonen. Je kunt bijvoorbeeld niet:

 • Binnen het koersoverzicht specifiek inzoomen op een specifieke periode in het verleden.
 • Diepere analyses vinden van analisten over een specifieke aandeel om een fundamentele analyse uit te voeren.
 • Diepere analyses vinden van technische analisten over een specifieke aandeel om op korte termijn keuzes te maken.

Deze beperkingen zorgen ervoor dat BUX Zero heel geschikt is voor de startende belegger, tegelijkertijd minder geschikt voor de ervaren beleggers. Als ervaren belegger kun je dit probleem simpel verhelpen door data te gebruiken van externe websites, zoals Yahoo Finance. Als je Yahoo Finance en BUX Zero combineert, dan heb je een complete app waar je alles mee kunt als belegger.

Open een gratis account
BUX Zero Preview 6

Start vandaag nog met beleggen tegen 0% transactiekosten!

Aanmelden bij BUX Zero
Begin vandaag nog met goedkoop beleggen.

BUX Zero review: Tarieven

Voor elke belegger is het belangrijk dat er wordt bespaard op kosten van brokers. Brokers moeten nu eenmaal laag geprijsd zijn, wil je hier meer rendement op halen. Het draait er uiteindelijk met beleggen om dat je zoveel mogelijk geld overhoud na het beleggen. Transactiekosten kunnen de winstpotentie flink drukken, doordat je kosten maakt voor de rente-op-rente effect. Een kleine €10 per maand loopt al gauw op tot €120 per jaar. En als je de rente er bij optelt, dan hebben we het over tientallen jaren over meer dan duizenden euro’s wat je misloopt. Bij beleggen is het juist super belangrijk om ook op de kleintjes te letten.

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven die BUX Zero hanteert voor hun gebruikers.

ActiviteitenKosten
Marktorders op Europese aandelen en ETF’s€1,-
Limietorders op Europese aandelen en ETF’s€1,-
Alle orders op Amerikaanse aandelenGratis
Zero Orders op Europese aandelenGratis
Zero Orders op ETF’sGratis
Storten & opnemenGratis
BewaarloonGratis

De lage transactiekosten zijn een enorm voordeel van BUX Zero. Vergeleken met andere brokers zijn de transactiekosten op Amerikaanse aandelen uitzonderlijk laag. Dankzij de Zero Orders van BUX Zero heb je de unieke luxe dat je geen transactiekosten betaalt over je transacties. Normaal gesproken betaal je dus niet meer dan €1 op een transactie. In het geval van een Zero Order betaal je €0 voor een transactie.

Houd er overigens rekening mee dat je bij transacties van Amerikaanse aandelen geen transactiekosten betaalt, maar wel een wisselkoerstoeslag. De wisselkoerstoeslag bestaat uit 0,25% van de waarden van de Amerikaanse aandelen die je inkoopt. De wisselkoerstoeslag is nog steeds erg laag als je het vergelijkt met andere brokers, zoals DEGIRO.

Type orders van BUX Zero

BUX Zero kent 3 verschillende ordertypes. Een ordertype is een manier waarop je een aandeel koopt. De 3 ordertypes waarmee je binnen BUX Zero een aandeel kunt kopen zijn; limietorders, marktorders en Zero Orders. Hieronder worden deze orders verder gespecificeerd.

Wanneer gebruik je Limietorders?

De werking van limietorders leg ik uit in dit voorbeeld:

Je wilt een aandeel Shell kopen voor 10 euro. Je geeft bij de broker aan dat je een aandeel Shell wilt kopen voor 10 euro. Jouw order gaat dan af op het moment dat de waarde van het aandeel Shell 10 euro wordt. Wordt de waarde van Shell geen 10 euro, maar gaat de waarde bijvoorbeeld alleen maar omhoog? Dan heb je geen aandeel gekocht.

Limietorders gebruik je vaak als je een aandeel voor een zo laag mogelijke prijs wilt kopen en het niet erg vindt om hier geduld voor te hebben.

Wanneer gebruik je Marktorders?

Bij marktorders koop je een aandeel direct voor de laagste prijs waarop je op dat moment een aandeel voor kunt kopen. Staat de waarde van een aandeel Shell op €10,92 en je zet een marktorder op 10 aandelen Shell. Dan koop je 10x een aandeel Shell voor €10,92 per aandeel, mits er natuurlijk 10 aandelen worden verkocht voor die prijs. Marktorders gebruik je vaak als je snel een aandeel wilt kopen en niet wilt wachten op een later moment.

Wanneer gebruik je Zero Orders?

Bij Zero Orders geef je bij BUX Zero aan dat je een aandeel wilt kopen. Dit aandeel koop je dan aan het eind van de dag, tussen 16.00 en 17.00 uur. BUX Zero verzameld dan alle Zero Orders van die dag en doet in één keer grote transacties. Hierdoor worden de transactiekosten voor rekening genomen voor BUX Zero, waardoor jij als gebruiker €0 transactiekosten betaalt.

Voordeel is natuurlijk dat je minimale kosten hebt bij het uitvoeren van de transactie. Nadeel is dat je niet precies weet wat de waarde is op het tijdstip dat je de transactie uitvoert. Het kan zo maar zijn dat de waarde van een aandeel aan het einde van de dag enorm toeneemt. Je betaalt dan dat bedrag voor elk aandeel.

Open een gratis account
Bux Zero Preview 9

Start vandaag nog met beleggen tegen 0% transactiekosten!

Aanmelden bij BUX Zero
Bux Zero Preview image
Begin vandaag nog met goedkoop beleggen.

BUX Zero review: Hoe betrouwbaar is het?

Naast dat BUX Zero een hele intuïtieve en handige app is, is het natuurlijk ook erg belangrijk dat het veilig is. Veilig in de zin van, je zet er geld op en je wilt dat daar geen rare dingen mee gebeuren. Om te bepalen hoe veilig BUX Zero nu daadwerkelijk is kijken we even naar alle elementen waar BUX Zero mee te maken heeft omtrent de betrouwbaarheid en veiligheid.

Uitlenen van aandelen aan andere gebruikers

BUX heeft naast BUX Zero ook BUX X. BUX X is gespecialiseerd in het verhandelen van CFD’s. CFD’s zijn contractuele afspraken om een bepaald aandeel nu, of in de toekomst, te kopen voor een bepaalde prijs. Om dit op een zo goedkoop mogelijke manier te realiseren, leent BUX X met het gebruik van de CFD’s een aandeel van een gebruiker van BUX Zero. Dit neemt een kleine risico met zich mee. Alhoewel het idee dat iemand een contract afsluit op een aandeel dat jij bezit behoorlijk eng klinkt, is dit iets wat binnen de financiële wereld volkomen normaal is. De grootste brokers wereldwijd, zoals DEGIRO, maken ook gebruik van dit systeem. Dit zorgt ervoor dat ze met hun platform wat extra winst maken, waardoor ze de transactiekosten extra laag kunnen houden voor gebruikers.

Regulatie door de Autoriteit Financiële Markten (AFM)

BUX Zero is een Nederlandse broker, waardoor ze door de Autoriteit Financiële Markten worden gereguleerd. Dit betekent dat de AFM een oogje in het zeil houdt bij BUX Zero. De AFM stelt strenge eisen aan de werkwijzen en het aanbod dat BUX Zero aanbiedt aan hun gebruikers. Door deze regulatie krijg je iets meer zekerheid dat je weet dat de interne processen van BUX Zero goed voor elkaar zijn, want brokers worden niet zomaar goedgekeurd door de AFM.

Het voordeel van een regulatie door de AFM is dat je hierdoor recht krijgt op de depositogarantie en de beleggerscompensatie. Hieronder worden de depositogarantiestelsel en beleggerscompensatiestelsel die van toepassing zijn op BUX Zero verder toegelicht.

Depositogarantiestelsel bij BUX Zero

Bij het gebruiken van BUX Zero heb je een depositogarantie tot een bedrag van €100.000. Dit betekent dat als je een bedrag tot €100.000 op je rekening hebt staan (dus niet belegd in aandelen), dan ben je hiervoor verzekerd. Dit betekent dat als in worst-case scenario BUX Zero failliet gaat terwijl je een groot bedrag op de rekening hebt staan, dat je van de garantiesteller (ABN Amro) dit bedrag direct gestort krijgt op je rekening. ABN Amro staat garant voor dit bedrag.

Beleggerscompensatiestelsel bij BUX Zero

Bij het gebruiken van BUX Zero heb je ook recht op een beleggerscompensatiestelsel tot een bedrag van €20.000. Dit betekent dat als je tegoeden hebt staan in effecten, dat je dan bij een faillissement van de broker een bedrag kunt ontvangen ter waarden van tot dit bedrag. Afhankelijk van hoeveel geld je in effecten had zitten, dat bedrag krijg je vergoed door De Nederlandse Bank (DNB).

Open een gratis account
Bux Zero Preview 10

Start vandaag nog met beleggen tegen 0% transactiekosten!

Aanmelden bij BUX Zero
Begin vandaag nog met goedkoop beleggen.

BUX Zero review: Mijn ervaring met de app

Om een helder beeld te krijgen bij wat ik van BUX Zero vind, zet ik alle voor- en nadelen op een rijtje. Deze conclusie trek ik door langer dan 3 maanden zelf BUX Zero te gebruiken. Na de voor- en nadelen op een rijtje hebben gezet besluit ik of ik zelf BUX Zero blijf gebruik en of ik het mijn vrienden en familie zou aanbevelen om ook te gebruiken.

Voordelen van BUX Zero

De belangrijkste voordelen van BUX Zero zijn; lage transactiekosten, eenvoudig te gebruiken, intuïtieve mobiele app, goede klantenservice en de watchlist. Hieronder worden deze voordelen verder gespecificeerd.

Lage transactiekosten

Je betaalt geen transactiekosten wanneer je met een Zero Order aandelen koopt. Naast dat het wat kleine nadelen heeft, zoals dat je niet precies weet wat de waarde is van het aandeel wanneer je hem koopt. Heeft het wel een enorm groot voordeel en dat is dat je 0% transactiekosten betaalt over die transactie. Deze transactie geldt zelfs voor het verhandelen van Amerikaanse aandelen.

Eenvoudig te gebruiken

BUX Zero is erg eenvoudig om te gebruiken. Voor beginnende beleggers is het dan ook fijn dat je niet wordt geconfronteerd met vakjargon, moeilijke taal en cijfers waar je niets van begrijpt. Je krijgt een overzicht met daarin alleen de meest essentiële data. Deze essentiële data geven je voldoende inzicht om jouw beleggingskeuze als startende belegger te maken.

Intuïtieve mobiele app

De mobiele app van BUX Zero is intuïtief en simpel. Doordat BUX Zero zich voornamelijk inzet voor de beginnende belegger, richten ze zich op de mobiele app en op de eenvoud hiervan. Dit zie je terug aan alles wat BUX Zero aanbiedt.

Klantenservice

De klantenservice van BUX Zero is actief en helpt je goed bij problemen. Je kunt hen altijd binnen kantooruren bereiken en je wordt ook snel en vakkundig geholpen door de medewerkers. BUX Zero weet dat ze een doelgroep aanspreken die veel vragen kunnen hebben. Dit hebben ze dan ook goed gecoverd door een actieve klantenservice erbij aan te bieden.

Watchlist

Een belangrijke functionaliteit van BUX Zero is de watchlist. De watchlist zorgt ervoor dat je een goed overzicht houdt van alle aandelen die je interessant vindt om te volgen. Dankzij de watchlist hoef je BUX Zero niet eens per se te gebruiken als broker, maar kun je het zelfs gebruiken als een portfolio tracker van de meest interessante bedrijven.

Nadelen van BUX Zero

De belangrijkste nadelen van BUX Zero is het beperkte beleggingsmogelijkheden en de beperkte analysemogelijkheden. Hieronder worden deze elementen verder gespecificeerd.

Beperkte beleggingsmogelijkheden

Het aanbod in effecten van BUX Zero is relatief klein vergeleken met andere brokers, zoals eToro en DEGIRO. Met BUX Zero kun je aandelen kopen van Europese- en Amerikaanse landen. Verder heb je de 5 grootste ETF aanbieders waar je ETF’s van kunt kopen. Wellicht komt er in de toekomst de mogelijkheid om ook nog crypto’s te kopen via de beleggingsapp BUX Zero. Het lijkt als je het zo opsomt veel, maar als je het vergelijkt met andere bekende brokers valt die erg tegen.

Beperkte analyses

Vanuit de BUX Zero app wordt er alleen maar essentiële informatie gegeven over aandelen. Als je als gevorderde belegger graag meer informatie wilt verzamelen voordat je een aankoop of verkoop doet, moet je externe bronnen hanteren om voldoende informatie te verzamelen. Er is geen mogelijkheid tot een fundamentele analyse, omdat er geen nieuwsberichten of financiële cijfers over het bedrijf wordt gepubliceerd. Verder heb je geen tools om in de grafieken te tekenen, waardoor je geen technische analyses kunt maken op de grafieken.

Eindconclusie: BUX Zero

BUX Zero is een hele interessante app, met name doordat de kosten veel lager zijn dan bij andere brokers. Door deze lage kosten is de potentie om veel rendement te verdienen bij BUX Zero direct hoger dan bij andere brokers. Het aanbod van BUX Zero is ook voldoende om goede rendementen te kunnen verdienen.

Het nadeel van BUX Zero is dat er geen mogelijkheid is om fundamentele analyses uit te voeren binnen de app. Gelukkig zijn er goede externe bronnen, zoals Yahoo Finance waar je gebruik van kunt maken om aanvullende informatie op te zoeken. Verder vind ik het aanbod van BUX Zero goed genoeg dat ik er ook gebruik van blijf maken.

De lage kosten wegen naar mijn mening zwaarder dan de beperkte mogelijkheden van de app. Om die reden blijft ik ook zeker weten actief gebruik maken van BUX Zero. Om die reden kan ik in het kort de volgende conclusie trekken: Ik beveel BUX Zero aan bij mijn vrienden en familie.

Open een gratis account
Bux Zero Preview 11

Start vandaag nog met beleggen tegen 0% transactiekosten!

Aanmelden bij BUX Zero
Bux Zero Preview 12
Begin vandaag nog met goedkoop beleggen.

Ontvang een gratis aandeel van BUX Zero

BUX Zero heeft een tijdelijke actie waarmee jij bij registratie via een aanmeldlink op de website een gratis aandeel ontvangt ter waarde van maximaal €100,-.

Schrijf je direct in bij BUX Zero en ontvang jouw gratis aandeel!

Hoe meld ik me aan bij BUX Zero?

Aanmelden bij BUX Zero is snel en eenvoudig gedaan. Volg deze simpele 5 stappen om een account aan te maken bij BUX Zero.

 1. Download de BUX Zero app
 2. Maak een account aan
 3. Verifieer je account (KYC)
 4. Stort minimaal 5 euro op je rekening
 5. Ontvang jouw gratis aandeel ter waarde van maximaal €100,-

Kortom, je hoeft enkel een account aan te maken en 5 euro te storten om een gratis aandeel te ontvangen van BUX Zero. Waar wacht je nog op? Meld je direct aan.

Tips bij het handelen via BUX Zero

Tip 1. Beleg voor de langere termijn

Als je belegt voor de langere termijn dan heb je een grotere kans om winst te maken. De meeste (grote) bedrijven groeien over de lange termijn, terwijl de korte termijn vaak onzeker is. Door dus te kiezen om voor een langere termijn te beleggen (lees: 5 jaar of langer), vergroot je jouw potentie op grote winsten.

Tip 2. Maak altijd gebruik van Zero Orders

Door gebruik te maken van Zero Orders betaal je geen transactiekosten meer. Door de transactiekosten van €1 te besparen, kan je op langer termijn een hoop geld besparen. Stel je voor dat je elke maand 5 transacties doet, dan maak je €5 per maand aan transactiekosten. Over een jaar is dit €60. Over een periode van 10 jaar is dit €600 en als je hier nog jouw jaar-op-jaar rendement overheen berekend, dan kan het je zomaar eens duizenden euro’s kosten over een lange periode.

Tip 3. Weet je niet wat je moet kopen? Koop dan ETF’s

Door ETF’s te kopen beleg je altijd op een veiligere manier dan wanneer je specifieke aandelen koopt. ETF’s zijn namelijk altijd gespreid, waardoor een grote daling van één aandeel maar een beperkt invloed heeft op jouw portefeuille. Hierdoor heb je niet de stalen zenuwen nodig die je wel nodig hebt als jouw favoriete aandeel ineens halveert.

Tip 4. (Voor gevorderden) Blijf informatie verzamelen en het nieuws volgen

Als je elk jaar beter wilt worden in beleggen, dan moet je het nieuws zoveel mogelijk volgen. Niet alleen het nieuws van bedrijven maar ook het economische nieuws. Door te weten wat er speelt in de bedrijvenwereld, krijg je een beter inzicht in waar de markt naartoe verschuift. Profiteer zelf ook zoveel mogelijk van deze voordelen door in te spelen op marktbewegingen. Alleen zo kun je jouw rendement jaarlijks verbeteren.

Tip 5. Profiteer van jouw gratis aandeel

Door je alleen al aan te melden krijg je een gratis aandeel. Dit aandeel vertegenwoordigt geld wat je straks zelf niet meer in hoeft te leggen. Door je nu aan te melden profiteer je direct van gratis geld, waar je ook vandaag nog rendement mee kunt verdienen!

Open een gratis account

Start vandaag nog met beleggen tegen 0% transactiekosten!

Aanmelden bij BUX Zero
BUX Zero Preview 15

Start vandaag nog met beleggen tegen 0% transactiekosten!

Aanmelden bij BUX Zero
Aanbevelingen van de auteur

Leuk dat je zo ver bent gekomen met het lezen van mijn artikelen! Ik wil je graag nog een aantal van mijn persoonlijke aanbevelingen doen. Deze services heb ik puur geselecteerd op basis van eigen ervaring en tientallen uren aan research. Nou, hier komen ze:

 • Cursus beleggen voor beginners en gevorderden: De Trading Navigator Methode is een complete cursus om te beginnen met beleggen. Naast een cursus ontvang je ook een software waarmee je direct kunt beginnen met winstgevend beleggen. Terwijl je winstgevend belegt volg je de masterclass en leer je zo stap voor stap een goede belegger te worden!
  Doorgaan naar de Trading Navigator Methode.
 • Broker met de laagste commissie kosten: Met eToro kun je traden zonder dat je commissie hoeft af te staan. Dit betekent dat je 0% commissie betaalt over je trades! Nergens kun je zo goedkoop in effecten handelen zoals bij eToro. Een account aanmaken is overigens ook gratis!
  Gratis account aanmaken bij eToro.
 • Broker met de laagste maandelijkse kosten: Met DEGIRO betaal je de laagste maandelijkse kosten. Dit zorgt ervoor dat DEGIRO de goedkoopste broker is voor beleggers. Ideaal voor beleggers die zich richten op het lange termijn beleggen. Een account maken kost niets en je krijgt jouw eerste €50 transactiekosten gratis!
  Profiteer van €50 gratis transactietegoed bij DEGIRO.
Begin vandaag nog met goedkoop beleggen.

Veel gestelde vragen over BUX Zero

Elke week zenden lezers van Beter Beleggen vragen in over verschillende artikelen die zijn geschreven op deze website. Deze vragen worden behandeld in een FAQ vorm onderaan elk artikel. In dit artikel beantwoorden we de veel gestelde vragen over BUX Zero.

Is BUX Zero betrouwbaar?

BUX Zero valt onder de depositogarantiestelsel van de ABN Amro en onder de beleggingsgarantiestelsel van De Nederlandse Bank. Dit hebben zij kunnen bewerkstelligen, doordat zij onder toezicht staan van de AFM. Deze feiten benadrukken dat BUX Zero zeker een betrouwbare broker is.

Hoe hoog zijn de kosten van BUX Zero?

Bij BUX Zero betaal je geen transactiekosten wanneer je gebruik maakt van Zero Orders transacties. Buiten deze Zero Orders transacties om betaal je tot een bedrag van €1 aan transactiekosten. BUX Zero is qua kosten heel goedkoop ten opzichte van concurrent brokers.

Wat is het verschil tussen BUX X en BUX Zero?

BUX X is gespecialiseerd in CFD’s. CFD’s zijn contracten van aandelen. Je bezit dus niet de echte aandelen, maar een contract die je recht geeft op een aandeel. Bij BUX Zero bezit je daadwerkelijk een aandeel die je koopt. Over het algemeen is BUX X meer voor de daytraders gericht en BUX Zero meer voor de lange termijn beleggers.

Welke ETF kun je kopen met BUX Zero?

Met BUX Zero kun je de meest populaire ETF’s kopen van iShares, Vanguard, Lyxor en UBS. Naast ETF’s kun je ook Europese en Amerikaanse aandelen kopen.

Begin vandaag nog met goedkoop beleggen.
Video: BUX Zero review
Begin vandaag nog met goedkoop beleggen.
Disclaimer: Beleggen kent risico’s

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen. Door verkeerde beleggingen te doen kan je ervoor zorgen dat je (een deel van) je inleg verliest. Zorg er dus altijd voor de je enkel geld investeert wat je ook kunt missen. De gouden regels omtrent beleggen zijn als volgt:

 1. Investeer alleen geld wat je kunt missen.
 2. Investeer alleen geld wat van jou is, dus niet is geleend.
Als je vragen en/of opmerkingen hebt over aandelen, dan kun je altijd even een berichtje achterlaten onder in de pagina. Ik reageer zo snel mogelijk op je vraag / opmerkingen.
Wesley Jansen - Auteur: Beter Beleggen
Wesley Jansen

Van jongs af aan opgegroeid met RTL Z nieuws en zodoende een natuurlijke interesse voor bedrijvigheid ontwikkeld. Wesley is zeer leergierig en staat vooraan bij elke training om met die kennis zijn websitebezoekers te verbluffen en ondersteunen.

Let op: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen