Crypto Masterclass Review [2021]

Crypto masterclass review banner
Crypto Masterclass: Review – Is het 100% betrouwbaar?
Als je in 2015 €1.000 in crypto had geïnvesteerd, dan kan het zomaar zijn dat jouw crypto’s nu €548.660 waard zijn.

Marktontwikkeling van de crypto marktwaarde

 • In 2015 was de marktwaarde van crypto $1,5 miljard.
 • In 2021 is deze marktwaarde gestegen naar $823 miljard.
 • In 6 jaar tijd is de totale marktwaarde gestegen met 54.866%.

Blockchain experts: “Blockchain is de belangrijkste uitvinding sinds het internet.” Naast dat de blockchain een interessant technologie is, kan het beleggen erin ook buitengewoon winstgevend zijn.

Volgens experts is de komst van blockchain vergelijkbaar met de revolutie van het internet. Internet bedrijven zoals Apple, Microsoft en Amazon zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Door te beleggen in de blockchain investeer je in de start van een mogelijke revolutionaire doorbraak – vergelijkbaar met het internet. 580.000 Crypto investeerders in Nederland gaan jou al voor. Dit aantal crypto investeerder in Nederland groeit elk jaar fors door.

Ben je nieuwsgierig naar blockchain en wil je weten of de Crypto Masterclass jou kan helpen om ook te profiteren van crypto? Lees dan gauw verder!

Wat heeft de blockchain revolutie te bieden?

Wie een tijdje meeloopt in de crypto wereld weet dat de blockchain revolutie onvoorstelbaar groot is en dat het een groeiende markt is. Maar hoe blockchain precies werkt en hoe dit de toekomst beïnvloed is voor de meeste mensen lastig te begrijpen. De manier hoe wereld veranderd is moeilijk om voor te stellen. Dit komt door twee redenen:

 1. Mensen vinden blockchain over het algemeen ingewikkelde materie. Crypto currencies werken niet zoals bedrijven. Er zit geen bedrijf: Omzetcijfers en winstcijfers achter.
 2. Het is moeilijk voor te stellen dat traditionele organisaties, zoals banken en andere financiële instellingen kunnen worden vervangen door de blockchain technologie.

Niemand kan de toekomst voorspellen, echter geven crypto experts en economen wereldwijd om de beurt aan hoe groot de impact van crypto nu al is en in de toekomst zal zijn.

Wat heeft de Crypto Masterclass te bieden?

De Crypto Masterclass is een cursus voor beginnende en gevorderde crypto beleggers. Derek Westra en Patrick Suiker hebben de masterclass in 2020 opgezet. Je leert tijdens de masterclass hoe je crypto kunt kopen, verkopen en je leer alle essentials over het toekomstperspectief van de blockchain. De Crypto Masterclass is gemaakt in jip-en-janneke-taal over hoe de blockchain technologie werkt en hoe dit de toekomst veranderd.

Als je voldoende inzichten hebt in wat blockchain in de toekomst teweeg kan brengen, dan ben je klaar om zelf te investeren in crypto’s. Het gaat in deze masterclass dus niet alleen om het maximaliseren van winst (dat natuurlijk ook), maar je leert ook te begrijpen waarom je in blockchain investeert en welke coins goed op de toekomst inspelen.

Is de Crypto Masterclass betrouwbaar?

Op basis van een uitgebreid onderzoek op LinkedIn, KvK en een telefoongesprek heb ik een goed beeld gekregen bij de betrouwbaarheid van de Crypto Masterclass. In onderstaande koppen vind je de analyse heirvan terug en de eindoordeel op de vraag: Is de Crypto Masterclass te vertrouwen?

Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker?

In 2017 hebben Derek en Patrick hun website: AllesOverCrypto opgezet. Op hun website geven ze informatie over crypto, blockchain en alles wat ermee verbonden is. De eigenaren hebben in 2013 blockchain ontdekt en zijn sindsdien zich elke dag verder gaan verdiepen in de technologie en de mogelijkheden. Na meerdere grote successen van hun eigen beleggingen en de animo wat binnenkwam op de website hebben ze besloten om er een masterclass aan toe te voegen. De crypto masterclass bestaat uit kennis van deze twee personen die samen meer dan 14 jaar ervaring hebben met crypto.

Ik heb beide auteurs van de cursus op LinkedIn opgezocht om te toetsen in hoeverre ze betrouwbaar zijn. Hieronder vind je de resultaten van dit onderzoek.

Derek Westra

Derek Westra - Crypto Masterclass

Derek heeft zijn B.Sc. titel in economie op de Universiteit van Amsterdam behaald. Vervolgens heeft hij de M.Sc. titel Gedragseconomie en Speltheorie op dezelfde universiteit verdiend.

Hij heeft voornamelijk als freelance ‘growth hacker’ gewerkt en is oprichter van 2 succesvolle organisaties, waaronder AllesOverCrypto. Derek is een ondernemende jongen met ambitie en veel interesse in blockchain.

Patrick Suiker

Patrick Suiker - Crypto Masterclass review

Patrick heeft zijn B.Sc. titel in bedrijfsadministratie op de Vrije Universiteit van Amsterdam behaald. Vervolgens heeft hij de M.Sc. titel entrepeneurship op Universiteit van Amsterdam verdiend.

Hij heeft als sales broker gewerkt bij Flynck en heeft  partners en investeerders aangetrokken bij Enactus Universiteit. Verder heeft Patrick gewerkt bij commerciële instellingen voordat hij samen met Derek is doorgebroken met AllesOverCrypto.

Het bedrijf: AllesOverCrypto

Om te achterhalen of Derek en Patrick betrouwbaar zijn ben ik onderzoek gaan doen naar hun bedrijf dat ze in 2017 hebben opgericht. Zijn KvK nummer stond vermeld op zijn website en ik kon daarmee alle informatie via KvK over zijn bedrijf vinden.

 • Handelsnaam: AllesOverCrypto
 • KvK nummer: 70563357
 • Adresgegevens: Rogier van der Weydestraat 6-A11, 1817MJ, Alkmaar
 • Telefoonnummer: 06 82009565

Ik nam de proef op de som om ze eens te bellen en wat kritische vragen te stellen over de cursus.

Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en mij werd haarfijn uitgelegd wat er in de cursus wordt behandeld en ik kreeg een paar handige tips mee. Mijn kritische vragen werden netjes beantwoord.

Conclusie: Is de Crypto Masterclass betrouwbaar?

De auteurs zijn allebei autoriteiten binnen de crypto markt met veel kennis en expertise. Alle formele benodigdheden van het bedrijf zijn transparant en netjes geregistreerd. Verder zijn er veel positieve reviews te vinden over het bedrijf en de auteurs. En heb ik een medewerker aan de telefoon gehad die mij netjes te woord stond.

Alle signalen gaven mij groen licht om de volgende stap te nemen. Ik heb de Crypto Masterclass aangeschaft om dieper te duiken in hoe de cursus wordt vormgegeven en hoe sterk de inhoud van de training werkelijk is.

Mijn ervaring met de crypto masterclass

Ik heb de crypto masterclass gekocht om hem te reviewen, zodat je een goed beeld hebt bij wat je kunt verwachten als je hem zelf ook wil volgen.

Eerste indruk van de Crypto Masterclass

Bij het volgen van een cursus hecht ik veel waarde aan overzicht en professionaliteit. Het viel me gelijk op dat er bij het inloggen veel informatie op me werd afgeschoten. De cursus is netjes ingedeeld in verschillende hoofdstukken, waardoor ik direct een goed beeld had bij de structuur en in welke volgorde de onderwerpen aan bod komen. De masterclass en de leeromgeving zijn professioneel afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat je direct in één oogopslag ziet wat je leert in elk module. Het is een beetje vergelijkbaar met het volgen van een Netflix serie, waarin je precies kunt zien welke lessen je al gevolgd hebt en wat de eerstvolgende les is die je kunt volgen.

Mijn ervaring met de inhoud van de Crypto Masterclass

Ik sta erg positief over de inhoud van de crypto masterclass. Ik wist voordat ik begon met de masterclass al meer dan de gemiddelde persoon. Deze voorsprong maakte mij sceptisch of ik wel meer zou leren over crypto. Tot mijn verbazing kom ik als gevorderde beginner toch nog erg veel nieuwe informatie leren uit de trainingen. Ook zijn de tips die worden gegeven binnen de cursus erg praktisch en eenvoudig uitvoerbaar, waardoor je ze direct kunt toepassen en ervan kunt profiteren.

Tot dusver ben ik super positief verrast over de inhoud en over de professionaliteit wat de masterclass uitstraalt!

Positieve punten

Om je een goed beeld te geven bij wat ik precies van de masterclass vind heb ik een opzet gemaakt met alle positieve en negatieve punten. Hieronder volgen de positieve punten:

 • Informatie is op verschillende manieren beschikbaar. Het wordt aangeboden in: Tekst, e-books en video’s. Dit maakt het heel fijn om te switchen tussen verschillende media om de informatie makkelijker te verwerken.
 • Veel bonussen: E-books met hele praktische tips die je direct kunt toepassen en om je een betere belegger te maken.
 • De Crypto Masterclass is geschikt voor mensen die nog nooit in aanraking zijn geweest met crypto, maar ook voor mensen die er al wat meer verstand van hebben.
 • Je kunt niet valsspelen binnen de training, doordat je steeds een examen moet afleggen wordt je verplicht om de ‘normale’ structuur aan te houden in de lessen.
 • Zodra je de aankoop doet, heb je levenslang toegang tot de online training en kun je eraan werken wanneer je zelf maar wilt. Je hoeft dus niet maandelijks bij te betalen, waardoor je het in je eigen tempo kunt volgen.
 • Ik ben erg tevreden over de prijs-kwaliteit van de training. De training is qua prijs marktconform en qua inhoud bovengemiddeld goed.

Negatieve punten

Naast positieve punten zijn er ook een aantal nadelen te vinden:

 • Je wordt overladen met informatie. Je dient zelf in hapklare brokken de cursus te volgen, anders bestaat de kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je moeite krijgt met het behouden van motivatie om door te gaan.
 • Voor de liefhebbers van video-trainingen is dit helaas niet de perfecte masterclass voor jou. Er worden wel veel video-trainingen aangeboden, maar lang niet alle trainingen bestaan uit video. Er zijn ook relatief veel trainingen die alleen worden aangeboden in geschreven text.
 • Crypto is geen get rich quick methode, zoals sommige denken. Als je geduld hebt en voor de lange termijn geld wil verdienen, dan is de training geschikt voor jou.

Hoeveel kost de Crypto Masterclass cursus?

Normaal gesproken kost de Crypto Masterclass cursus €1997 en er is nu een kortingsactie waardoor je nog slechts €997 betaalt. Ondanks de behoorlijke investering is het toch de kennis waard die je hierin leert. Je ontvangt altijd 14 dagen bedenktijd, hierdoor kun je ook na het aanschaffen en rondneuzen ervoor kiezen om je geld terug te krijgen.

Profiteer nu van €1000 korting! Als je de gratis Crypto Masterclass training volgt, krijg je €1000 korting en betaal je nog maar €997 voor de Crypto Masterclass. Wil je direct profiteren van de korting en starten met het slim beleggen in crypto’s? Profiteer dan direct van de korting door de gratis online crypto training.

Algehele conclusie over de Crypto Masterclass

Ik hoop dat je na het lezen van de Crypto Masterclass review een beter beeld hebt gekregen over wat de online cursus inhoud. Je hebt nu een veel beter beeld gekregen wat je kunt verwachten bij de Crypto Masterclass en of dit goed bij jou past. Hieronder in het kort mijn eindoordeel over de training:

 • De Crypto Masterclass is een bovengemiddeld goede training over het handelen in crypto’s. De training is een goede prijs-kwaliteit verhouding en is geschikt voor zowel de beginner als voor de meer gevorderden.
 • Om zelf geld te verdienen door te handelen in cryptomunten, is niet alleen het hebben van de training voldoende. Je dient zelf ook interesse hebben in de crypto’s, om er het maximale uit te kunnen halen. Als je niet de juiste mindset hebt en het niet interessant genoeg vind, zal de cursus alleen maar zonde van het geld zijn.
 • De cursus is georganiseerd door zeer ervaren crypto traders. Ze geven je zowel alle positieve als negatieve ervaringen mee, zodat je niet dezelfde fouten hoeft te maken die ze ook hebben gemaakt. Dit bespaart je uiteindelijk een hoop geld, waardoor je de training er eigenlijk makkelijk in terug kunt verdienen.
 • Met de crypto masterclass ben je in staat om volledig zelfstandig crypto’s te kopen, veilig op te slaan en op de juiste manieren uit te betalen waarbij je voldoet aan alle belastingregels. Als je dus slim wil starten met beleggen in crypto’s, dan is de crypto masterclass een uitstekende plek om daarmee te beginnen.

Ik beveel de Crypto Masterclass aan bij mijn vrienden en familie.

Begin met de masterclass
Leer winstgevend handelen.

Inhoud van de Crypto Masterclass

Je hebt geen voorkennis nodig om te beginnen met de cursus, maar het is wel handig als je al een globaal idee hebt van crypto en blockchain. De cursus is zo samengesteld dat het duidelijk en in begrijpelijke taal wordt uitgelegd. In de introductie van de masterclass leer je de basis van crypto en de toepassingen in de wereld van vandaag en morgen.

De onderwerpen die in de introductie aan bod komen zijn:

1. Het aan- en verkopen van crypto’s;
2. Veiligheidsmaatregelen hoe je crypto moet kopen en opslaan en;
3. Hoe je jouw winst kunt omzetten naar euro’s.

Hoe dieper je in de masterclass zit, hoe verder je ingaat op details en hoe meer je bewust wordt van de impact die crypto heeft. Je leert om crypto’s naar waarde te schatten, zodat je zelf gericht onderzoek kunt doen naar de beste munten die de grootste groeipotentie hebben.

De masterclass is opgebouwd in videotrainingen, blogartikelen en e-books. Deze lesmaterialen zorgen ervoor dat je klaargestoomd wordt om zelf op een slimme en veilige manier te beginnen met handelen in crypto.

Structuur van de Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is opgebouwd in een duidelijk structuur, zodat je als leerling goed wordt begeleid van de beginsels naar meer diepgang.

De cursus is opgebouwd in 4 onderdelen:

1. Introductie & Inleiding
2. Modules (9x)
3. Bonussen (10x)
4. Eindexamen

In totaal zijn er 7 verschillende modules en elke module eindigt met een examen. Je dient 70% van de vragen in het examen goed te hebben beantwoord om toegang te krijgen tot de volgende module. Hierdoor kun je pas verder gaan als je zo ver bent, waardoor je altijd een stok achter de deur hebt om daadwerkelijk alle modules goed te bestuderen.

Voordelen van de online cursus zijn:

1. Je kunt de trainingen op elk moment kunt volgen wanneer je maar wilt, waar je ook ter wereld bent.

2. Bij het aanschaffen van de cursus krijg je ook levenslang toegang, waardoor je ook alle updates ontvangt die de makers regelmatig doorvoeren.

Het lesmateriaal

Nu je beter begrijpt hoe de training is gestructureerd, gaan we dieper in op de inhoud. Houd er rekening mee dat je voor elke module minimaal 24 uur nodig hebt om het te volgen en de nieuwe kennis in je op te nemen.

Voordat je begint met module 1 begin je eerst met de introductie. Tijdens de introductie wordt er uitgelegd wat je in een notendop te wachten staat, zodat je je hier goed op kunt voorbereiden.

In het kort: De Crypto Masterclass bestaat uit 29 video’s. In totaal bestaat de training uit 9,5 uur aan lesmateriaal. Doordat de cursus zowel tekstueel als via video wordt aangeboden, kun je dit als aanvulling tegelijkertijd doornemen. Op die manier kun je de lesstof sneller in je opnemen.

Aan het einde van de cursus, als je alle eindexamens met meer dan 70% goed hebt afgerond, ontvang je een AllesOverCrypto certificaat.

In deze les krijg je alle nodige informatie over bitcoin, blockchain en altcoins. Je krijgt een goed beeld bij de technologie van de blockchain en hoe dit samenwerkt met coins die op de blockchain draaien. Je leert alle beginselen van crypto’s en welke coins het meest interessant zijn.

Er wordt in de les een flink hoeveelheid tekstueel uitleg gegeven naast de video’s. Dit kan in het begin stug materie zijn, maar is onderaan de streep zeker de tijd en moeite waard.

Aan het einde van de eerste module, krijg je net als bij elke andere module een eindexamen. Je dient 70% van de vragen goed te hebben beantwoorden om door te mogen gaan naar de volgende les.

Na deze les kun je antwoord geven op de volgende vragen:

1. Wat is geld en hoe is dit ontstaan?
2. Wat is Bitcoin?
3. Wat is blockchain?
4. Wat zijn smart contracts en hoe werken ze?
5. Wat zijn cryptocurrencies en welke soorten kennen we?

Het is belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken voordat je crypto’s koopt. In deze les leer je alles over het kopen en verkopen van cryptocurrencies en zaken waar je rekening mee moet houden.

De leraren laten je zien hoe je dit met Bitvavo, Binance en IDEX kunt doen. Alle voor- en nadelen van elke crypto exchange wordt uitgelegd.

In deze les komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Crypto kopen
 • Belangrijkste zaken voordat je begint
 • 2.1 Je eerste Cryptocurrency via Bitvavo (26 min. video)
 • 2.2 Een level hoger met Binance (36 min. video)
 • 2.3 Crypto bemachtigen in de laagste regionen (26 min. video)
 • 2.4 Decentrale exchanges zijn de toekomst (20 min. video)
 • Test je kennis! – Crypto kopen (13 vragen)
 • Laat anderen weten wat jij hebt opgestoken
 • E-boek: De Bitcoinbijbel (131 blz.)
 • Crypto Portfolio 2021 (beknopte versie in pdf)
 • Crypto Portfolio 2021 (uitgebreide versie in pdf)

In deze les leer je alle belangrijkste fouten dit elke beginner maakt in cryptocurrencies. Door te leren wat Patrick en Derek (en velen anderen) fout hebben gedaan in het begin, hoef jij deze fouten neit meer te maken!

Deze module zorgt ervoor dat de crypto masterclass een werkelijke toegevoegde waarde wordt en waardoor je enorm veel mogelijk verloren geld zult besparen. Alleen door deze fouten te voorkomen zijn al gauw de kosten van de hele cursus bespaart.

Ik raad je dan ook aan om de crypto masterclass te volgen, zodat je beginnersfouten bespaard blijven.

Dit module bestaat uit 6 lessen. Het bevat de volgende onderwerpen:

 • Maak een killerstart!
 • 3.1 Je grootste vijand ben jij (24 min. video)
 • 3.2 Ontmasker iedere oplichter (62 min. video)
 • 3.3 Deze fouten ga jij niet maken (37 min. video)
 • 3.4 Hoe ontdek je een goede cryptomunt (56 min. video)
 • Examen

Tijdens deze les leer je alles over de veiligheid en het bewaren van je crypto’s. Hoe kun je jouw crypto’s het beste beveiligen.

Je wilt ervoor zorgen dat niemand digitaal bij je inbreekt en je hele crypto wallet leeghaalt. Je leert om te gaan met de belangrijkste wallets en hoe je deze maximaal kunt beveiligen.

Zowel de online wallets als de hardwallet komen aan de orde. Hierdoor weet je hoe je het beste kunt investeren om een goede veiligheid te garanderen van je crypto’s.

Dit module van de Crypto Masterclass bestaat uit 7 lessen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Je onbreekbare kluis
 • 4.1 Jouw digitale kluis – crypto wallets
 • 4.2 Je papieren portemonnee – Paper Wallet (14 min. video)
 • 4.3 De beste beveiliging – Hardware Wallet (5 min. video)
 • 4.4 Bewaar alles veilig met software wallets (10 min. video)
 • 4.5 Beveilig je crypto op een exchange met 2FA
 • Examen (12 vragen)

Als je de tips goed opvolgt en je neemt de lessen van harten, zul je vroeg of laat enorme rendement behalen en wil je waarschijnlijk je winsten nemen.

Maar wat zijn nou de juiste momenten om winst te nemen. En als je grote bedragen wil laten storten op je rekening, moet je dan ook rekening houden met de belastingdienst? Hoe kun je zo voordelig mogelijk je crypto winsten laten uitbetalen?

In deze les leer je alles als het gaat over het nemen van winsten en hoe je dit het meest voordelig kunt doen.

Deze module bestaat uit 6 lessen. De volgende onderwerpen worden hierin besproken:

 • Winsten uitbetalen
 • 5.1 Winsten uitbetalen via Bitvavo (5 min. video)
 • 5.2 Winsten uitbetalen via Bitonic (5 min. video)
 • 5.3 Winsten uitbetalen via Kraken (12 min. video)
 • Examen (quiz van 10 vragen)
 • E-boek: De Crypto Belastinggids (15 blz. in pdf)

ICO’s zijn bij beleggers bekend als IPO’s (initial public offerings), maar dan in de crypto wereld. Bij een IPO gaat het om een bedrijf die financiering aanvraagt aan de publieke markt door aandelen van hun bedrijf te verkopen.

Bij een ICO werkt dit bijna hetzelfde. Op het moment dat er een nieuwe coin op de markt wordt gebracht, kunnen de ‘eerste’ investeerders de coin kopen tegen een vaste prijs. Afhankelijk van hoe erg de coin in trek is bij het publiek, zal de waarde van de coin na de ICO snel doen stijgen of dalen.

Het investeren in ICO’s zorgt voor veel risico, maar ook kans op veel rendement te kunnen verdienen in een relatief korte tijd.

Deze module bestaat uit 4 lessen. De volgende onderwerpen worden besproken:

 • ICO’s
 • 6.1 Wat is een ICO? (5 min. video)
 • 6.2 Hoe doe je mee aan een ICO? (15 min. video)
 • Examen (quiz van 12 vragen)

Bij het handelen (daytraden) van crypto’s komt er veel theorie en emotie kijken. Als je het interessant vind om op korte termijn veel rendement te kunnen behalen door middel van daytrading, dan kan deze module enorm waardevol voor je zijn.

Je leert de achterliggende theorieën van daytraden en hoe je hier maximaal resultaat uit kunt behalen. Je leert over de marktsentimenten: Bubbels en de algemene hype die er heerst rondom cryptocurrencies.

Ook worden theorieën gehanteerd die door wetenschappers zijn bedacht, zoals fibonacci en hoe je dit kunt gebruiken bij het daytraden. Al met al, als je wil daytraden, dan zul je smullen van de kennis die in deze module staat.

Deze module bestaat uit 23 lessen. In dit deel leer je over de brokers, crypto-bubbels, emoties en marktcyclussen, support & resisstance lijnen, candle sticks, een live trade en meer trading cursussen. Je vindt de volgende hoofdstukken:

 • Crypto Trading
 • E-boek: 12 Belangrijke Tips voordat je begint met handelen (27 pagina’s)
 • 7.1 De Exchange (12 min. video)
 • Examen (quiz van 11 vragen)
 • 7.2 Bubbels en Marktcyclussen (14 min. video)
 • Examen (quiz van 15 vragen)
 • 7.3 Support & Resistance (10 min. video)
 • Examen (quiz van 11 vragen)
 • 7.4 Candlesticks (22 min. video)
 • Examen (quiz van 10 vragen)
 • 7.5 Live Trade (14 min. video) – Extra lessen daytrading in crypto
 • 7.6 De Stop-loss
 • 7.7 Risicomanagement
 • 7.8 Letten op koop- of verkoopmomenten met timeframes
 • 7.9 Trendlijnen en Patronen
 • 7.10 Wat is een Trading Indicator?
 • 7.11 De eenvoud van Moving Averages
 • 7.12 De elegantie van MACD
 • 7.13 De kracht van RSI
 • 7.14 De magie van Fibonacci
 • 7.15 De souplesse van Bolinger Bands
 • 7.16 De allesomvattende Ichimoku Cloud
 • 7.17 Zelf een trading strategie opstellen

Bij crypto is het heel belangrijk dat je de juiste mindset hebt. Een goede mindset zorgt ervoor dat je rationeel blijft denken en de juiste keuzes maakt bij het kiezen voor beleggingen.

Over het algemeen is crypto een markt waar je heel snel je geld alle kanten op ziet gaan. Dit kan emotioneel heel zwaar zijn en kan ervoor zorgen dat je slechte keuzes maakt gebaseerd op gevoel en niet op feiten.

Hoewel het heel makkelijk lijkt om je emoties onder controle te houden, blijkt dit in de praktijk toch wel vaak wat lastiger. Op het moment dat je in 1 dag 50% van je vermogen verliest kan enorm pijnlijk zijn en kan erin resulteren dat je slechte keuzes maakt.

Deze module is daardoor een enorm belangrijke en een perfecte afsluiter voor de crypto cursus.

Deze module bestaat uit 13 lessen. De volgende onderwerpen worden hierin besproken:

 • The Winning Mindset
 • Voordat je begint (quiz van 1 vraag)
 • 8.1 Je droom (36 min. video)
 • 8.2 De Gemiddelde Crypto Trader (31 min. video)
 • 8.3 Jouw angsten (31 min. video)
 • 8.4 De Duurste Fouten (23 min. video)
 • 8.5 Je Emoties Overwinnen (68 min. video)
 • 8.6 De Tegenstander (32 min. video)
 • 8.7 De Belangrijkste Emotionele Skills (51 min. video)
 • 8.8 Zit Allemaal Tussen Je Oren (27 min. video)
 • 8.9 Zo Blijven Winnaars Winnen (76 min. video)
 • 8.10 Jij bent Belangrijk (17 min. video)
 • Eindexamen

In het eindexamen krijg je 60 vragen die gaan over alle lessen die je hiervoor hebt gehad. Als je dit met een voldoende afrond (48 goede antwoorden), dan zul je de crypto masterclass certificaat ontvangen. Slaag jij ook voor de crypto masterclass?

Het bonusmateriaal

Bij aanschaf van de crypto masterclass ontvang je gratis verschillende bonussen. Welke bonussen je precies ontvangt lees je hieronder.

The zone is een online community waar je toegang toe krijgt op het moment dat je je aanmeld voor de masterclass. In deze community vind je mensen die ook graag bezig zijn met crypto, van beginners tot experts. Je kunt binnen deze community veel respons verwachten en deelnemen aan actieve discussies waar erg waardevolle informatie wordt gedeeld en waar de meesten voor elkaar openstaan om van elkaar te leren.

De Bitcoinbijbel is zoals de naam al doet vermoeden, de bijbel als het gaat om crypto’s. Hierin vind je alle informatie die je moet weten als je belegt in crypto.

Tip: Lees De Bitcoinbijbel tegelijkertijd met het volgen van de masterclasses. Dit zal je enorm op weg helpen en hierdoor zul je de stof sneller begrijpen.

In dit boek krijg je antwoord op de veelgestelde vraag van de meeste beleggers:

 • Wanneer moet je verkopen?
 • Welke coin levert het meeste rendement op?
 • Wanneer kan ik mijn coins verkopen voor maximale winst?
 • Met hoeveel geld moet ik beginnen?

Je ontvangt naast het e-book ook nog templates om jouw unieke in- en verkoop strategie te bepalen.

In dit boek worden de 12 meest voorkomende beginnersfouten beschreven die voorkomen bij het beleggen in crypto’s. Ook vind je hier tips om deze fouten te voorkomen.

Tip: Lees dit boek door voordat je je eerste aankoop doet, want dit zal je enorm veel geld schelen.

Een leven waarbij je financieel onafhankelijk bent door crypto. In dit boek lees je 5 belangrijke tips hoe jij hiervoor kunt zorgen.

Alles wat je moet weten over het betalen van belasting op het moment dat je je winst wilt omzetten naar valuta’s. Belastingexperts leggen in dit boek uit hoe je dit doet en tegelijkertijd nooit teveel belasting betaalt.

Alle begrippen die relevant zijn aan cryptocurrencies worden hierin beschreven. Tip: Houd dit e-book erbij op het moment dat je de training volgt. Dit zal je enorm veel helpen.

In dit e-book vind je de parels volgens Patrick en Derek. Zij hebben hier in geïnvesteerd en geloven dat deze munten de toekomst grootschalig zullen beïnvloeden. Wil je ook weten welke coin de nieuwe bitcoin wordt?

Is de Crypto Masterclass wat voor jou?

Als je dit leest ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in het beleggen in crypto’s. In dat geval is het ook een uitstekende keus om te beginnen met de Crypto Masterclass. Als je juist veel over de techniek van blockchain wil begrijpen, dan is deze masterclass minder geschikt voor jou. Er zijn talloze andere masterclasses te vinden die meer ingaan op de techniek en het inhoudelijke van blockchain.

Kortom: Wil je graag beginnen winstgevend beleggen in crypto, dan is de Crypto Masterclass is geschikt voor jou. Je dient wel enige interesse te hebben in crypto om de informatie op te kunnen nemen en een goede strategie uit te kunnen werken. Met een winnaars-mindset en de motivatie om zoveel mogelijk te leren, zul je een echte crypto-expert worden.

Begin met de masterclass

Aanbevelingen van de auteur

Leuk dat je zo ver bent gekomen met het lezen van mijn artikelen! Ik wil je graag nog een aantal van mijn persoonlijke aanbevelingen doen. Deze services heb ik puur geselecteerd op basis van eigen ervaring en tientallen uren aan research. Hier komen ze:
 • Cursus beleggen voor beginners en gevorderden: De Trading Navigator Methode is een complete cursus om te beginnen met beleggen. Naast een cursus ontvang je ook een software waarmee je direct kunt beginnen met winstgevend beleggen. Terwijl je winstgevend belegt volg je de masterclass en leer je zo stap voor stap een goede belegger te worden!
  Reserveer gratis jouw plek bij de webinar.
 • Broker met 0% transactiekosten kosten voor aandelen en ETF's: Met eToro kun je aandelen en ETF's traden zonder dat je commissie hoeft af te staan. Dit betekent dat je 0% commissie betaalt over je trades! Nergens kun je zo goedkoop in aandelen en ETF's handelen zoals bij eToro. Een account aanmaken is overigens ook gratis!
  Maak gratis jouw account aan bij eToro.
 • Beleggingsapp met 0% transactiekosten voor aandelen: Met BUX Zero beleg je snel en gemakkelijk met je telefoon in aandelen over de hele wereld tegen 0% transactiekosten. Meld je aan en ontvang één gratis aandeel.
  Maak gratis jouw account aan bij BUX Zero
Leer net zo winstgevend te zijn als Kevin.

Veelgestelde vragen of de Crypto Masterclass

Is de Crypto Masterclass betrouwbaar?

Uit de Crypto Masterclass review blijkt dat de eigenaren van de masterclass autoriteiten zijn binnen het vakgebied. Ik heb zelf de training volledig afgerond en kan hieruit concluderen dat er veel belangrijke informatie wordt gedeeld die je zeker tot een betere crypto handelaar zullen maken. Denk aan zaken zoals: Het kopen van crypto’s, het veilig opslaan van cryptomunten en het timen van je verkopen van je cryptomunten. Dit zijn slechts een aantal essentiële onderdelen die je te weten komt tijdens het volgende van de Crypto Masterclass.

Wie zijn de oprichters van de Crypto Masterclass?

Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra zijn de oprichters van de Crypto Masterclass. Ze zijn in 2015 begonnen met het investeren in crypto’s en leren je binnen hun masterclass alle positieve- en negatieve kanten van het handelen in crypto’s.

Kun je snel geld verdienen met de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass biedt geen garantie dat je snel geld verdient met crypto’s. De waarheid is dat het investeren in crypto een relatief groot risico is, waarbij de beloningen ook extraam lucratief kunnen zijn. De eigenaren van de crypto masterclasses zijn geen financieel adviseurs en leggen de verantwoordelijkheid van het beleggen altijd bij jezelf.

Kun je de Crypto Masterclass op eigen tempo volgen?

Je kunt de Crypto Masterclass volledig in je eigen tempo volgen. De cursus bestaat uit video- en tekstuele modules die je eenvoudig online vanaf je laptop of telefoon kunt openen en volgen. Op het moment dat je een hoofdstuk hebt afgerond, dan kun je doorgaan naar de volgende module. Als je de training afsluit, dan kun je de volgende keer bij het opstarten direct weer verder gaan vanaf waar je bent gestopt. Dit zorgt ervoor dat je het tempo waarin je de training volgt volledig in eigen hand hebt.

Laat je coachen door een expert.
Disclaimer: Beleggen kent risico’s

Beter Beleggen maakt gebruik van affiliate links op de website. Beter Beleggen ontvangt hier vergoeding(en) voor. Beter Beleggen biedt zelf geen financiële producten of diensten aan. Alle informatie die je op deze website, beter-beleggen.nl, vindt, is louter informatief en bevat geen investeringsadvies noch een aanbod, uitnodiging of aanbeveling om een financieel instrument aan te kopen of te verkopen of om een andere transactie aan te gaan. Wij zijn geen professioneel financieel adviseurs. Als je wilt investeren, investeer dan alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de investeringskeuzes die jij maakt, de enige die hiervoor verantwoordelijk is, ben jij zelf.

Beleggen kent risico’s. Je kunt jouw inleg verliezen.  Je kunt geld verliezen en soms zelfs je volledige inleg. Het is belangrijk om je goed in te lezen en alleen geld te beleggen dat je kunt missen.

Let op: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen