HOLO nieuws & verwachting

HOLO staat genoteerd onder de ticker HOT. Is dit het juiste moment om te investeren in HOLO? Beter Beleggen geeft jou de juiste data om deze keuze te kunnen maken.

Op deze pagina hebben wij de volgende data over HOLO verzamelt:

Beter Beleggen kiest eToro als beste broker om cryptocurrency op te verhandelen.

Meld je direct aan bij eToro

68% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

HOLO koers


Wat is HOLO?

Het doel van Holo is om de vervanger van de blockchain te worden. Veel projecten binnen de blockchain technologie lopen tegen schaalbaarheidproblemen aan, waarin Holo de uitkomst biedt. Holochain maakt gebruik van een ander mechanisme, wat nodig is om transacties te verwerken. De stip op de horizon voor Holo is dat er een platform komt waarop decentrale apps kunnen worden gebouwd. Daarbovenop moet het mogelijk zijn dat iedereen zijn eigen Holochain uitgeeft.

Holo doet hetzelfde met webhosting als wat Airbnb heeft gedaan met hotels. Iedereen kan van zijn computer een bron van inkomsten maken door host te worden en in HoloFuel betaald te worden voor het hosten van gedistribueerde applicaties. Het Holo netwerk wordt gefaciliteerd met behulp van HoloFuel, een token dat actief getest wordt en functioneert als een boekhoudsysteem om hosts te betalen voor hun diensten. De Holo-software draait op de achtergrond en wijst reserveopslag en verwerkingskracht toe om hApps (Applicaties die draaien op Holo) te leveren. Hosts kiezen welke hApps ze willen bedienen, bepalen hun eigen hostingprijzen en beheren hun eigen voorkeuren.

De stip op de horizon is dat hApps gemakkelijk toegankelijk worden gemaakt voor reguliere internetgebruikers. Internetgebruikers zijn in de meeste gevallen nog niet klaar om crypto-software, zoals Holo, te installeren en ermee te experimenteren. Door echter een URL in een webbrowser te typen of erop te klikken krijgen gebruikers toegang tot hApps op de manier waarop internetgebruikers gewend zijn.

Holo draait op Holochain, een framework van de volgende generatie. Volgens Holo is dit schaalbaarder, exponentieel sneller, zuiniger en 10.000 keer goedkoper dan de blockchain.

HOLO - Beter Beleggen

Wie zijn de oprichters van HOLO?

Holo is opgericht door Arthur Brock en Eric Harris-Brown. Deze twee ervaren contractprogrammeurs ontwerpen al sinds ’80 alternatieve valuta en maken P2P software. In december 2016 zijn de twee begonnen met hun werk aan het project. Dit was tijdens de oprichting een onderdeel van het MetaCurrency Project (een ontwikkelaar van tools en technologie die zijn ontworpen om een toekomste P2P-economie aan te drijven).

Arthur Brock heeft ervaring met het programmeren van alternatieve valutasystemen als oprichter van Greek Gene. Dit bedrijf ontwikkelde tools om communities te bouwen, waaronder honderden alternatieve valutaoplossingen. Ook is hij medeoprichter van Emerging Leader Labs, een incubator voor sociale ondernemingen. Tevens is hij de oprichter van Agile Learning Centers, een open-source software voor educatie.

Harris-Brown is de oprichter van Glass Bead Software, een bedrijf dat P2P communicatiesoftware ontwikkeld. Verder is Harris-Brown medeoprichter van Emerging Leader Labs, wat hij samen deed met Arthur Brock. In 2003 werd Harris-Brown medeoprichter van Harris-Braun enterprises. Dit is een freelance softwareontwikkelings- en adviesbureau. Ook was hij lid van de adviesraad van het Schumacher Center For New Economics.

HOLO informatie, cijfers & statistieken

Waarom stijgt HOLO?

Het is belangrijk om te weten waarom HOLO stijgt. De waarde van HOLO stijgt als er positieve ontwikkelingen en positief HOLO nieuws is. De koers van HOLO wordt hierdoor bepaald op basis van wat men gelooft dat het nu waard is en wat het in de toekomst waard zal zijn. Als de verwachting is dat er in de toekomst meer gebruik wordt gemaakt van HOLO, dan zal dit terug te zien zijn in de prijs van 1 HOT.

Over het algemeen geldt: Hoe meer adoptie er is in de gewone wereld, des te meer positief impact dit heeft op de HOT prijs. Andersom geldt hetzelfde, als HOLO wordt verbannen door een overheid, dan heeft dit een negatieve impact op de koers. Dit zorgt er namelijk voor dat de adoptie ervan moeilijker wordt.

Niemand kan de toekomst voorspellen, hierdoor is het belangrijk dat je zelf je research doet. Er zijn risico’s verbonden aan het investeren in HOLO. Zorg er dus voor dat je HOLO nieuws in de gaten houdt voordat je erin investeert.

HOLO verwachting in 2022 – 2025

HOLO (HOT) is sinds de oprichting in 01-05-2018 een cryptocurrency die in extreem hoog tempo is gegroeid. De community die achter HOLO staat groeit mee, steeds meer developers sluiten zich aan bij het doorontwikkelen van het project en meer partners sluiten zich aan. Dit zorgt ervoor dat meer mensen en bedrijven gebruik maken van HOLO. Het gevolg van deze adoptie is dat meer mensen HOLO kopen, wat voor de lange termijn een positief effect heeft op de HOLO koers.

Een exacte prognose maken van de prijsverwachting van HOLO is onmogelijk. De prijs wordt grotendeels beïnvloed door de markt, en zoals we weten kan de markt onverwachte wendingen brengen. Maar als we kijken naar:

 • De gerealiseerde ontwikkelingen binnen HOLO
 • De plannen die er zijn gesmeden voor de toekomst van HOLO
 • De samenwerkingen tussen HOLO met andere bedrijven
 • En alle andere belangrijke zaken die effect hebben op de HOLO koers.

Staan we erg positief tegenover HOLO. Een exacte HOLO voorspelling is onmogelijk, maar een koersstijging van 300% binnen een periode van 3 jaar is realistisch.

Veel HOLO investeerders kijken liever over een langere periode en niet naar de koers op korte termijn. HOLO kan erg volatiel zijn op de korte termijn. Om echt vooruit te kijken naar wat de HOLO koers doet over 5 jaar, is lastig om te bepalen. Net als elke investering risico’s meebrengt, is dat ook het geval bij het investeren in HOLO.

Prijzen kunnen volatiel bewegen op de korte termijn, maar als het project een sterk fundament heeft, zoals bij HOLO het geval is. Dan is de kans op een positief rendement in de toekomst aanzienlijk groter.

HOLO - Beter Beleggen

HOLO kopen

Ben je klaar om HOLO te kopen? Kies dan uit één van de best beoordeelde brokers uit de selectie van Beter Beleggen. Wij hebben tientallen brokers met elkaar vergeleken en we vinden dat dit de top 3 beste brokers zijn om crypto te kopen.

BrokerBeschrijvingWaarderingVerwijzing
Etoro brokers vergelijken - Beter beleggen#1. eToro
eToro is naar ons mening de beste broker voor beginnende beleggers.
68% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider. Ga na of u begrijpt hoe CFD’s werken en overweeg of u zich het hoge risico op verlies van uw geld kunt veroorloven.
Beoordeling
4,9 / 5
Aanmelden
Binance - Beter beleggen#2. Binance
Binance is een broker die meer geschikt is voor beginnende beleggers die meer willen dan alleen cryptovaluta kopen en staken.
Beoordeling
4,8 / 5
Aanmelden
Bitvavo brokers vergelijken - Beter beleggen#3. Bitvavo
Bitvavo, de Nederlandse cryptobroker, haalt een knappe 3e plaats als meest geschikte cryptobroker voor de beginnende beleggers.
Beoordeling
4,1 / 5
Aanmelden

Aanbevelingen

Leuk dat je zo ver bent gekomen met het lezen van mijn artikelen! Ik wil je graag nog een aantal van mijn persoonlijke aanbevelingen doen. Deze services heb ik puur geselecteerd op basis van eigen ervaring en tientallen uren aan research. Hier komen ze:

 • Cursus beleggen voor beginners en gevorderden: De Trading Navigator Methode is een complete cursus om te beginnen met beleggen. Naast een cursus ontvang je ook een software waarmee je direct kunt beginnen met winstgevend beleggen. Terwijl je winstgevend belegt volg je de masterclass en leer je zo stap voor stap een goede belegger te worden!
  Reserveer gratis jouw plek bij de webinar.
 • Beleggingsapp met 0% transactiekosten voor aandelen: Met BUX Zero beleg je snel en gemakkelijk met je telefoon in aandelen over de hele wereld tegen 0% transactiekosten. Meld je aan en ontvang één gratis aandeel.
  Maak gratis jouw account aan bij BUX Zero
 • Broker met 0% transactiekosten kosten voor aandelen: Met eToro kun je aandelen traden zonder dat je commissie hoeft af te staan. Dit betekent dat je 0% commissie betaalt over je trades! Nergens kun je zo goedkoop in aandelen handelen zoals bij eToro. Een account aanmaken is overigens ook gratis!
  Maak gratis jouw account aan bij eToro.
  Jouw kapitaal loopt risico. Er kunnen andere kosten van toepassing zijn. Klik hier voor meer informatie..