IoTeX nieuws & verwachting

IoTeX staat genoteerd op eToro onder de ticker IOTX. Is dit het juiste moment om te investeren in IoTeX? Beter Beleggen geeft jou de juiste data om deze keuze te kunnen maken.

Op deze pagina hebben wij de volgende data over IoTeX verzamelt:

Beter Beleggen kiest eToro als beste broker om cryptocurrency op te verhandelen.

Meld je direct aan bij eToro

68% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

IoTeX koers


IoTeX informatie, cijfers & statistieken

Waarom stijgt IoTeX?

Het is belangrijk om te weten waarom IoTeX stijgt. De waarde van IoTeX stijgt als er positieve ontwikkelingen en positief IoTeX nieuws is. De koers van IoTeX wordt hierdoor bepaald op basis van wat men gelooft dat het nu waard is en wat het in de toekomst waard zal zijn. Als de verwachting is dat er in de toekomst meer gebruik wordt gemaakt van IoTeX, dan zal dit terug te zien zijn in de prijs van 1 IOTX.

Over het algemeen geldt: Hoe meer adoptie er is in de gewone wereld, des te meer positief impact dit heeft op de IOTX prijs. Andersom geldt hetzelfde, als IoTeX wordt verbannen door een overheid, dan heeft dit een negatieve impact op de koers. Dit zorgt er namelijk voor dat de adoptie ervan moeilijker wordt.

Niemand kan de toekomst voorspellen, hierdoor is het belangrijk dat je zelf je research doet. Er zijn risico’s verbonden aan het investeren in IoTeX. Zorg er dus voor dat je IoTeX nieuws in de gaten houdt voordat je erin investeert.

IoTeX verwachting in 2022 – 2025

IoTeX (IOTX) is sinds de oprichting in 1-5-2018 een cryptocurrency die in extreem hoog tempo is gegroeid. De community die achter IoTeX staat groeit mee, steeds meer developers sluiten zich aan bij het doorontwikkelen van het project en meer partners sluiten zich aan. Dit zorgt ervoor dat meer mensen en bedrijven gebruik maken van IoTeX. Het gevolg van deze adoptie is dat meer mensen IoTeX kopen, wat voor de lange termijn een positief effect heeft op de IoTeX koers.

Een exacte prognose maken van de prijsverwachting van IoTeX is onmogelijk. De prijs wordt grotendeels beïnvloed door de markt, en zoals we weten kan de markt onverwachte wendingen brengen. Maar als we kijken naar:

 • De gerealiseerde ontwikkelingen binnen IoTeX
 • De plannen die er zijn gesmeden voor de toekomst van IoTeX
 • De samenwerkingen tussen IoTeX met andere bedrijven
 • En alle andere belangrijke zaken die effect hebben op de IoTeX koers.

Staan we erg positief tegenover IoTeX. Een exacte IoTeX voorspelling is onmogelijk, maar een koersstijging van 300% binnen een periode van 3 jaar is realistisch.

Veel IoTeX investeerders kijken liever over een langere periode en niet naar de koers op korte termijn. IoTeX kan erg volatiel zijn op de korte termijn. Om echt vooruit te kijken naar wat de IoTeX koers doet over 5 jaar, is lastig om te bepalen. Net als elke investering risico’s meebrengt, is dat ook het geval bij het investeren in IoTeX.

Prijzen kunnen volatiel bewegen op de korte termijn, maar als het project een sterk fundament heeft, zoals bij IoTeX het geval is. Dan is de kans op een positief rendement in de toekomst aanzienlijk groter.

iotex - Beter Beleggen

IoTeX kopen

Ben je klaar om IoTeX te kopen? Kies dan uit één van de best beoordeelde brokers uit de selectie van Beter Beleggen. Wij hebben tientallen brokers met elkaar vergeleken en we vinden dat dit de top 3 beste brokers zijn om crypto te kopen.

BrokerBeschrijvingWaarderingVerwijzing
Etoro brokers vergelijken - Beter beleggen#1. eToro
eToro is naar ons mening de beste broker voor beginnende beleggers.
68% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider. Ga na of u begrijpt hoe CFD’s werken en overweeg of u zich het hoge risico op verlies van uw geld kunt veroorloven.
Beoordeling
4,9 / 5
Aanmelden
Binance - Beter beleggen#2. Binance
Binance is een broker die meer geschikt is voor beginnende beleggers die meer willen dan alleen cryptovaluta kopen en staken.
Beoordeling
4,8 / 5
Aanmelden
Bitvavo brokers vergelijken - Beter beleggen#3. Bitvavo
Bitvavo, de Nederlandse cryptobroker, haalt een knappe 3e plaats als meest geschikte cryptobroker voor de beginnende beleggers.
Beoordeling
4,1 / 5
Aanmelden

Aanbevelingen

Leuk dat je zo ver bent gekomen met het lezen van mijn artikelen! Ik wil je graag nog een aantal van mijn persoonlijke aanbevelingen doen. Deze services heb ik puur geselecteerd op basis van eigen ervaring en tientallen uren aan research. Hier komen ze:

 • Cursus beleggen voor beginners en gevorderden: De Trading Navigator Methode is een complete cursus om te beginnen met beleggen. Naast een cursus ontvang je ook een software waarmee je direct kunt beginnen met winstgevend beleggen. Terwijl je winstgevend belegt volg je de masterclass en leer je zo stap voor stap een goede belegger te worden!
  Reserveer gratis jouw plek bij de webinar.
 • Beleggingsapp met 0% transactiekosten voor aandelen: Met BUX Zero beleg je snel en gemakkelijk met je telefoon in aandelen over de hele wereld tegen 0% transactiekosten. Meld je aan en ontvang één gratis aandeel.
  Maak gratis jouw account aan bij BUX Zero
 • Broker met 0% transactiekosten kosten voor aandelen: Met eToro kun je aandelen traden zonder dat je commissie hoeft af te staan. Dit betekent dat je 0% commissie betaalt over je trades! Nergens kun je zo goedkoop in aandelen handelen zoals bij eToro. Een account aanmaken is overigens ook gratis!
  Maak gratis jouw account aan bij eToro.
  Jouw kapitaal loopt risico. Er kunnen andere kosten van toepassing zijn. Klik hier voor meer informatie..