Quant nieuws & verwachting

Quant staat genoteerd op eToro onder de ticker QNT. Is dit het juiste moment om te investeren in Quant? Beter Beleggen geeft jou de juiste data om deze keuze te kunnen maken.

Op deze pagina hebben wij de volgende data over Quant verzamelt:

Beter Beleggen kiest eToro als beste broker om cryptocurrency op te verhandelen.

Meld je direct aan bij eToro

68% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

Quant koers


Quant informatie, cijfers & statistieken

Waarom stijgt Quant?

Het is belangrijk om te weten waarom Quant stijgt. De waarde van Quant stijgt als er positieve ontwikkelingen en positief Quant nieuws is. De koers van Quant wordt hierdoor bepaald op basis van wat men gelooft dat het nu waard is en wat het in de toekomst waard zal zijn. Als de verwachting is dat er in de toekomst meer gebruik wordt gemaakt van Quant, dan zal dit terug te zien zijn in de prijs van 1 QNT.

Over het algemeen geldt: Hoe meer adoptie er is in de gewone wereld, des te meer positief impact dit heeft op de QNT prijs. Andersom geldt hetzelfde, als Quant wordt verbannen door een overheid, dan heeft dit een negatieve impact op de koers. Dit zorgt er namelijk voor dat de adoptie ervan moeilijker wordt.

Niemand kan de toekomst voorspellen, hierdoor is het belangrijk dat je zelf je research doet. Er zijn risico’s verbonden aan het investeren in Quant. Zorg er dus voor dat je Quant nieuws in de gaten houdt voordat je erin investeert.

Quant verwachting in 2022 – 2025

Quant (QNT) is sinds de oprichting in 1-8-2018 een cryptocurrency die in extreem hoog tempo is gegroeid. De community die achter Quant staat groeit mee, steeds meer developers sluiten zich aan bij het doorontwikkelen van het project en meer partners sluiten zich aan. Dit zorgt ervoor dat meer mensen en bedrijven gebruik maken van Quant. Het gevolg van deze adoptie is dat meer mensen Quant kopen, wat voor de lange termijn een positief effect heeft op de Quant koers.

Een exacte prognose maken van de prijsverwachting van Quant is onmogelijk. De prijs wordt grotendeels beïnvloed door de markt, en zoals we weten kan de markt onverwachte wendingen brengen. Maar als we kijken naar:

 • De gerealiseerde ontwikkelingen binnen Quant
 • De plannen die er zijn gesmeden voor de toekomst van Quant
 • De samenwerkingen tussen Quant met andere bedrijven
 • En alle andere belangrijke zaken die effect hebben op de Quant koers.

Staan we erg positief tegenover Quant. Een exacte Quant voorspelling is onmogelijk, maar een koersstijging van 300% binnen een periode van 3 jaar is realistisch.

Veel Quant investeerders kijken liever over een langere periode en niet naar de koers op korte termijn. Quant kan erg volatiel zijn op de korte termijn. Om echt vooruit te kijken naar wat de Quant koers doet over 5 jaar, is lastig om te bepalen. Net als elke investering risico’s meebrengt, is dat ook het geval bij het investeren in Quant.

Prijzen kunnen volatiel bewegen op de korte termijn, maar als het project een sterk fundament heeft, zoals bij Quant het geval is. Dan is de kans op een positief rendement in de toekomst aanzienlijk groter.

Quant - Beter Beleggen

Quant kopen

Ben je klaar om Quant te kopen? Kies dan uit één van de best beoordeelde brokers uit de selectie van Beter Beleggen. Wij hebben tientallen brokers met elkaar vergeleken en we vinden dat dit de top 3 beste brokers zijn om crypto te kopen.

BrokerBeschrijvingWaarderingVerwijzing
Etoro brokers vergelijken - Beter beleggen#1. eToro
eToro is naar ons mening de beste broker voor beginnende beleggers.
68% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider. Ga na of u begrijpt hoe CFD’s werken en overweeg of u zich het hoge risico op verlies van uw geld kunt veroorloven.
Beoordeling
4,9 / 5
Aanmelden
Binance - Beter beleggen#2. Binance
Binance is een broker die meer geschikt is voor beginnende beleggers die meer willen dan alleen cryptovaluta kopen en staken.
Beoordeling
4,8 / 5
Aanmelden
Bitvavo brokers vergelijken - Beter beleggen#3. Bitvavo
Bitvavo, de Nederlandse cryptobroker, haalt een knappe 3e plaats als meest geschikte cryptobroker voor de beginnende beleggers.
Beoordeling
4,1 / 5
Aanmelden

Aanbevelingen

Leuk dat je zo ver bent gekomen met het lezen van mijn artikelen! Ik wil je graag nog een aantal van mijn persoonlijke aanbevelingen doen. Deze services heb ik puur geselecteerd op basis van eigen ervaring en tientallen uren aan research. Hier komen ze:

 • Cursus beleggen voor beginners en gevorderden: De Trading Navigator Methode is een complete cursus om te beginnen met beleggen. Naast een cursus ontvang je ook een software waarmee je direct kunt beginnen met winstgevend beleggen. Terwijl je winstgevend belegt volg je de masterclass en leer je zo stap voor stap een goede belegger te worden!
  Reserveer gratis jouw plek bij de webinar.
 • Beleggingsapp met 0% transactiekosten voor aandelen: Met BUX Zero beleg je snel en gemakkelijk met je telefoon in aandelen over de hele wereld tegen 0% transactiekosten. Meld je aan en ontvang één gratis aandeel.
  Maak gratis jouw account aan bij BUX Zero
 • Broker met 0% transactiekosten kosten voor aandelen: Met eToro kun je aandelen traden zonder dat je commissie hoeft af te staan. Dit betekent dat je 0% commissie betaalt over je trades! Nergens kun je zo goedkoop in aandelen handelen zoals bij eToro. Een account aanmaken is overigens ook gratis!
  Maak gratis jouw account aan bij eToro.
  Jouw kapitaal loopt risico. Er kunnen andere kosten van toepassing zijn. Klik hier voor meer informatie..