Beter Beleggen

Verbeter je beleggingskennis

Klanten beoordelen ons met een 9,6 ⭐⭐⭐⭐⭐

“Beste broker van 2023” Beter Beleggen

Day Trading Masterclass review

Day Trading Masterclass Review [2023] – Is het 100% betrouwbaar?

 • Community
 • Live coaching
 • Toegankelijkheid
 • Kennisniveau
 • Prijs
 • Klantenservice
 • Informatie delivery
3.9/5Overall Score

“Wil je schandalig veel geld verdienen? Dan is day traden écht iets voor jou.”
Als je de day trading goeroes tenminste moet geloven.

Goeroes claimen dat je een: ‘The-sky-is-the-limit’ hoeveelheid geld kunt verdienen door te day traden. Die goeroes rijden in de duurste auto’s en ze reizen de hele wereld af. Één van de bekendste day trader uit Amerika, Ross Cameron, claimt meer dan $ 100.000 op één dag te verdienen door te daytraden.

Maar hoe waarschijnlijk is het dat dit allemaal écht waar is? We nemen de proef op de som door het verdienmodel van daytrading te onderzoeken. Verder onderzoeken we de Nederlandse day trading goeroe: Kevin Timmer die met zijn day trading masterclass de Nederlandse markt verovert.

Wil je weten of daytraden écht zo aantrekkelijk is? En wil je weten of je hier duizenden euro’s mee kunt verdienen? Lees deze Day Trading Masterclass Review waarin ik alle belangrijke voor- en nadelen helder voor jou naast elkaar zet.

Specs
 • Bedrijfsnaam: Timmer Capital LLC
 • Company Number:
  000896731
 • Adres:
  30 N Gould St Ste R Sheridan
  WY 82801 USA
 • Land:
  United States
 • Telefoonnummer:
  Niet beschikbaar
Pros
 • Intakegesprek geeft eerlijk en realistisch beeld
 • Toegankelijk voor mensen die écht vanaf 0 beginnen
 • Grote community met actieve deelnemers
 • Je krijgt gratis toegang tot een trial van een professionele broker
Cons
 • Weinig diepgang in de trainingen
 • Training kent veel vreemde woordkeuzes, waardoor het heel kinderachtig klinkt
 • Training kent een monotoon niveau van spreken
 • Klantenservice is moeilijk te bereiken en hebben een afwachtende houding
 • Training is nauwelijks gemonteerd: Veel trial & error fouten

Wat is day trading?

Day trading is het aan- en verkopen van effecten binnen een dag. Het doel van day trading is om zoveel mogelijk te profiteren van prijsschommelingen van beleggingen gedurende de handelsdag. Door het goed aan- en verkopen van effecten kan een daytrader vaak een aantal centen of een aantal euro’s aan winst pakken per aandeel. Door met duizenden aandelen tegelijk te handelen en gebruik te maken van hefboomeffecten kunnen winsten hierdoor oplopen tot extreme hoogtes.

Is day trading wat voor jou?

Je vraagt je waarschijnlijk af of day trading wat voor jou is. De financiële beloning die je ermee kunt krijgen kunnen dan ook erg aantrekkelijk.

Kun je € 100.000 in één dag verdienen met daytrading?

Één trade kan zomaar meer dan € 100.000 opleveren. Het is dan wel belangrijk om dit bedrag in perspectief te plaatsen.

Stel: Je koopt effecten op ter waarde van € 5 miljoen en verkoopt dit met een gemiddelde winst van 2%, dan verdien je dus € 100.000 met één trade. In die zin is het zeker mogelijk, maar hiervoor dien je wel de nodige kapitaal te hebben om dit te realiseren.

Day trading wordt vaak geromantiseerd. Over het algemeen hebben mensen het beeld dat er van achter de computer eenvoudig duizenden euro’s worden verdiend.

De werkelijkheid is dat daytrading hard werken en een hoge mate van consistentie vereist. Naast dat je een behoorlijk kapitaal moet hebben, moet je ook je zenuwen onder controle kunnen houden terwijl je zulke bedragen op het spel zet. Hier komt expertise en ervaring om de hoek kijken.

Day Trading als bijbaantje?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om te daytraden als bijbaan. De meeste professionele daytraders beginnen als hobby. Voor daytrading hobbyisten is het een belangrijk gegeven dat dit vaak een hobby is die meer kost dan dat het oplevert. Day Trading is dan ook over het algemeen geen ontspannen tijdverdrijf, maar moet worden benaderd als werkt. Het vergt energie en inzet, waardoor het niet voor iedereen is weggelegd.

Als je tijdens de lunch of in de rust bij het voetballen even wilt handelen, zul je waarschijnlijk verliesgevend handelen.

Door de korte timeframe van maximaal één dag, is het belangrijk dat je bij elke trade er continu boven op zit, waardoor je op elk moment actie kunt ondernomen. Day Trading is daardoor ook wel meer te zien als een levensstijl, dan een leuke hobby om je tijd mee te vullen.

Hoe begin je met day trading?

Iedereen kan vandaag nog beginnen met day trading door een account aan te maken bij een broker en te beginnen met handelen. Als je day trading naar een level wilt tillen dat je er werkelijk veel geld mee kunt gaan verdienen, dan is het aan te raden om naast het spelen met een demoaccount ook te beginnen met het volgen van cursussen en trainingen. Ervaren daytraders, zoals Kevin Timmer van Day Trading Masterclass, kunnen je hier goed mee op weg helpen.

Wie is Kevin Timmer van Day Trading Masterclass?

Kevin Timmer is de oprichter van Day Trading Masterclass. Samen met zijn compagnon Jordi van de Pas coachen ze beginnende daytraders om hen op weg te helpen bij het groeien tot een winstgevende daytrader.

Kevin Timmer is te volgen op zijn YouTube kanaal en op Instagram. Hij deelt veel gratis informatie aan de beginnende belegger, om je op te waren voor zijn masterclass.

Kevin Timmer is écht de persoon die hij zegt wie hij is en is een autoriteit wat betreft daytrading.

Kevin is in 2014 begonnen met het daytraden op de Amerikaanse beurs. Hij heeft er 2,5 jaar over gedaan om zich volledig te kunnen storten op het daytraden. Tegenwoordig is hij al jaren fulltime daytrader en behaalt hier ook dagelijks een mooi rendement mee. Door zijn financiële vrijheid reist hij de hele wereld rond. Het maakt voor hem dan ook niet uit in welk land hij verblijft. Op zijn computer kan hij op korte termijn veel geld verdienen door te daytraden.

Day Trading Masterclass review

Nu we weten dat Kevin betrouwbaar is, gaan we dieper duiken in wat hij precies aanbiedt. De Day Trading Masterclass is een online cursus waar je in 8 modules alle nodige handvatten krijgt die je nodig hebt om te beginnen met day trading.

Specifieke focus en strategie

Kevin leert je heel specifiek om te daytraden op de Amerikaanse stockmarket, dus niet op andere markten. Verder kiest hij specifiek voor het handelen van dure aandelen, dus geen pennystocks of goedkopere aandelen. Als je om wat voor reden dan ook liever in ander soort aandelen wilt handelen, dan is deze cursus minder geschikt voor jou.

Day Trading Masterclass uitproberen

Kevin biedt veel gratis content aan via YouTube, zodat je een beter beeld hebt bij wat je kunt verwachten van de cursus. Je kunt met de behulp van de gratis content ook al echt beginnen met daytraden. Kevin laat je stap voor stap zien waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een handelsplatform en broker. Ook laat hij heel praktisch zien welke software en service hij gebruikt bij het daytraden.

Verder geeft Kevin een basis training over de essentie van het daytraden en hoe je hier zelf al mee aan de slag kunt gaan door bijvoorbeeld te spelen met nepgeld (paper money, zoals het wordt benoemd in zijn video’s).

Door eerst die video’s te bekijken en zelf al te beginnen met day trading, kun je al een veel betere mening vormen of dit ook echt iets voor jou is.

De trainingen die Kevin geeft via YouTube zijn natuurlijk nog alleen de basis. Als je de good-stuff wil, dan moet je er toch echt aan geloven en zijn cursus kopen. In zijn cursus laat hij veel theorie zien en brengt dit dan ook regelmatig in de praktijk door dit in live-sessies te laten zien.

Als je Kevin zijn YouTube video’s hebt gezien en je twijfelt nog steeds, dan kun je het beste gewoon de stap maken en de cursus aan te schaffen. Probeer het dan eens 14 dagen gratis uit. Vind je het daarna toch tegen vallen? Dan kun je altijd nog je geld terug krijgen. En als je vindt dat de cursus wel goed bij je past, dan kun je hem rustig afmaken. In beide gevallen valt het alleen maar positief uit.

Hoe spreekt Kevin zijn cursisten aan?

Kevin heeft een uitgesproken mening over het werk wat hij doet. Je kunt er veel van leren, maar je moet er natuurlijk ook mee om kunnen gaan. Hij neemt het daytraden erg serieus en lijkt soms wel allergisch te zijn voor mensen die bijvoorbeeld op platformen traden die niet voldoen aan de minimale professionele set-up. Op zich is er niets mis mee om je werk heel serieus te nemen, maar je moet je natuurlijk ook afvragen of het je wel aanspreekt om een coach te hebben die zich hier op focust.

De manier waarop Kevin zijn cursisten benaderd is erg zakelijk en professioneel. Dit past ook goed bij de manier hoe hij daytraden wil overbrengen. Maar ik kan me voorstellen dat die zakelijke benadering niet voor iedereen de fijnste manier is om te leren. Ga bij je zelf dan ook eerst goed na of dit voor jou een obstakel kan vormen. Day traden is bloed serieus en Kevin maakt daar ook geen grappen over.

Inhoud van de Day Trading Masterclass

De Day Trading Masterclass bestaat uit 12 uur durend videomateriaal. De volgende 8 modules worden in deze cursus besproken.

Module 1. Introductie

In de introductie wordt uitgelegd wat de definitie van Kevin over day trading precies is. Hij legt ook uit waarom hij ervoor kiest om de Amerikaanse markt te daytraden en niet de Nederlandse markt.

Module 2. Grafieken lezen en voorspellen

In de tweede module laat Kevin zien hoe hij grafieken leest en hoe hij voorspelt hoe de waarde van een effect zich ontwikkelt. Het gaat hierbij om het herkennen en begrijpen van: Pullbacks, Channels, Gaps en Volume.

Module 3. Bull- en Bearflags.

In de derde module laat Kevin zien hoe je patronen kunt herkennen en interpreteren. Bull- en Bearflags zijn signalen van koerstrends. Een koers met veel bull flags zal naar waarschijnlijkheid omhoog schieten en een koers met veel bear flags juist omlaag. Met deze kennis kun je beter inschatten wat een koers gaat doen.

Module 4. Indicatoren gebruiken en lezen

In de vierde module laat Kevin zien hoe hij indicatoren gebruikt. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft het uitvoeren van technische analyses door op de grafiek te tekenen. Maar wat is nu wel goed en wat niet? En hoeveel waarde dien je te hechten aan bepaalde indicatoren? Kevin legt dit uit in deze module.

Module 5. Ordertypes

In de vijfde module leer je meer over de verschillende ordertypes: Sell stop, buy stop en limit orders. Je leert te kiezen voor de juiste ordertypes in de juiste situaties.

Module 6. Trading plan

In de zesde module wordt alle wat te maken heeft met de voorbereiding voor het daytraden besproken. Kevin maakt aan het begin van elke werkdag een trading plan. Wat zijn winstgevende rituele zijn zie je in deze module.

Module 7. Strategieën

In de zevende module laat Kevin een aantal van de best werkende – basis – strategieën besproken. Op die manier weet je precies wat je moet doen bij elke trade.

Module 8. Theorie in de praktijk

In de laatste module gaat Kevin live traden. Alle theorie wat je in voorgaande modules hebt geleerd worden in de praktijk gebracht. Op die manier zullen alle puzzelstukjes op hun plek vallen.

Bonus 1. Scanners kiezen

Scanners zijn nodig om de beste keuzes te maken in de effecten waar je mee wil gaan traden. Kevin laat je zien wat belangrijke instellingen zijn bij het gebruiken van een scanner.

Bonus 2. Dagelijkse aandelen

Kevin stuurt dagelijks een lijst met aandelen die interessant zijn op die dag om in te handelen. Hij beschrijft er ook bij waarom deze aandelen interessant zijn en op welke manier je er van kunt profiteren.

Bonus 3. Excel templates

Kevin werkt zelf al jaren als daytrader en heeft in die periode tientallen handige Excel templates samengesteld. Deze Excel templates zorgen ervoor dat je administratie altijd goed op orde is en alle nodige informatie die je helpen om beter te traden direct kunnen worden ingezien.

Mijn ervaring met de Masterclass

Ik heb de Day Trading Masterclass na twee maanden afgerond. Ik ben erg positief verrast over de manier waarop Kevin het mysterie van daytraden goed weet te verwoorden in simpele mensentaal. Hij is ook erg laagdrempelig aanspreekbaar en persoonlijk, waardoor je je ook goed gehoord voelt op het moment dat je meer hulp nodig hebt of iets niet helemaal begrijpt.

Wat is er goed aan de Day Trading Masterclass?

De video’s die in de cursus worden aangeboden zijn vergelijkbaar met de video’s van Kevin die je kunt vinden op YouTube. De kwaliteit van het beeldmateriaal is hoog. De manier waarop Kevin zijn theorie communiceert is helder en op een rustige toon.

Voor wie is de Day Trading Masterclass geschikt?

Als we kijken naar de inhoud van de cursus kunnen we stellen dat de cursus van Kevin beter geschikt is voor de beginnende daytraders. De reden hiervoor is omdat er veel aandacht wordt gestoken in de basisprincipes en hoe je moet beginnen. Als ervaren daytrader is dit informatie wat wel welkom is, maar niet nodig.

Voor wie is de Day Trading Masterclass niet geschikt?

Als je een meer ervaren daytrader bent, dan zijn de basis principes en de keuzes van verschillende brokers waarschijnlijk geen uitdaging. Dit is dan veel informatie waar je als ervaren daytrader niet voor wilt betalen. Als je een ervaren daytrader bent en je al goed weet wat je doet, dan is het waarschijnlijk niet je geld waard om de Day Trading Masterclass aan te schaffen.Voordelen van de Day Trading Masterclass

Kosten van Day Trading Masterclass?

eToro review Kosten voor opname geld

De Day Trading Masterclass kost je eenmalig € 997. Je krijgt dan levenslang toegang tot de cursus. Als je vandaag nog inschrijft, doe je mee aan de actie en ontvang je een korting van meer dan 50%. Je betaalt dus nog slechts € 497 voor levenslang toegang.

Daarnaast ontvang je voor de eerste maand gratis live trainingssessies met Kevin zelf. Als je dit na je eerste gratis maand wil verlengen, dan betaal je € 99,97.

Als we de kwaliteit van de training vergelijken met de prijs, kan ik zeggen dat dit een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Over het algemeen kost een soortgelijke trainingen tussen de € 500 en € 5.000. Alle soortgelijke trainingen van dezelfde prijs die ik heb gevolgd zijn van minder kwaliteit. Mocht je dus graag willen beginnen met daytraden, maar is de prijs nog een obstakel voor je? Neem in de overweging dan mee dat dit wel één van de beste trainingen is voor deze prijs.

Extra kosten voor software en informatie

De software die Kevin je aanraad om te gebruiken kost ook geld, namelijk: $ 15 per maand voor de software en $ 6 per maand om de Amerikaanse prijzen van aandelen in realtime te kunnen zien. Als je dit niet doet, dan werk je met onprofessionele software of loopt je data 15 minuten achter. En op die manier is het onmogelijk om goed te kunnen day traden. Kortom met alleen de kosten van de cursus ben je er nog niet. Je moet ook bereid zijn om wat extra investeringen ernaast te doen om succesvol te kunnen beginnen.

Eindconclusie

zijn essentieel voor als de beginnende daytrader. Voor de wat meer ervaren daytrader kun je 1 of 2 nieuwe dingen leren, maar over het algemeen is het dan veel minder geschikt. De cursus is daardoor voor een ervaren daytrader relatief duur, maar voor een beginnende daytrader juist extreem waardevol.

Ben je een minder ervaren daytrader of heb je helemaal geen ervaring? Dan is de Day Trading Masterclass een uitstekende cursus om te beginnen met daytraden.

De Day Trading Masterclass is in vergelijking met andere cursussen die hetzelfde aanbieden vaak kwalitatief beter en minder duur. De prijs en kwaliteit verhouding van de cursus is daarom uitstekend.

Ik raad alle beginnende daytraders aan om met de cursus Day Trading Masterclass te beginnen.

Tip: Zorg ervoor dat je de eerste 2 weken intensief de cursussen volgt, zodat je ook beter weet of je de tijd en energie in de daaropvolgende weken, maanden en/of jaren er nog aan wil besteden.

eToro review - Logo
eToro is door Beter Beleggen uitgeroepen tot de beste broker van 2023

Meld je aan en begin binnen enkele minuten met beleggen over de hele wereld tegen lage tarieven.

79% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

Veelgestelde vragen of de Day Trading Masterclass

Wat is de Day Trading Masterclass?

Binnen de Day Trading Masterclass leer je te daytraden op de Amerikaanse stockmarket. Je handelt binnen de cursus met ‘dure’ aandelen, dus geen pennystocks.

Wie is Kevin Timmer van de Day Trading Masterclass?

Keving Timmer is de 28-jarige oprichter van de Day Trading Masterclass. Samen met Jordi van de Pas coachen ze daytraders om door te groeien tot een winstgevende handelaar. Er is online veel gratis informatie te vinden over Kevin Timmer. Hij is een betrouwbare coach die veel kennis en expertise heeft op het gebied van daytraden.

Hoeveel kost de Day Trading Masterclass?

Om toegang te krijgen tot de Day Trading Masterclass dien je eenmalig € 997 te betalen. Voor dit bedrag ontvang je levenslang toegang tot de cursus. Je kunt profiteren van zijn actie waarbij je 50% korting krijgt op het volledige aankoopbedrag. Je betaalt dus nu tijdelijk € 497 om levenslang toegang te krijgen.

Hoe weet ik of de Day Trading Masterclass betrouwbaar is?

Ik heb de cursus gevolgd en alle lessen toegepast op de aandelenmarkt. Uit eigen ervaring weet ik dat Kevin Timmer een betrouwbare kennispartner is die je veel kan leren en zelf ook winstgevend handelt. Ben je benieuwd hoeveel geld ik verdiend heb door zijn trainingen toe te passen? Lees dan de Day Trading Masterclass review.

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hein
Hein
1 jaar geleden

Ik heb de training aangeschaft en herken heel veel van de punten die in dit artikel wordt benoemd. Desondanks toch erg tevreden met de cursus vooral vanwege het grote netwerk in de discord channel.